BTS va „rămâne împreună în anul 2025 și mai departe”, după reînnoirea contractelor

Printr-o decizie care va încânta cu siguranță fanii devotați la nivel mondial, toți cei șapte membri ai trupei de băieți BTS și-au reînnoit contractele cu agenția lor, BigHit Music, o filială a Corporației HYBE. Decizia grupului de a-și reînnoi contractele subliniază devotamentul lor față de companie, unul față de celălalt, dar și față de comunitatea lor masivă de fani, cunoscută sub numele de ARMY.

Într-o declarație care anunță planurile, grupul a promis că vor „rămâne împreună în 2025, dar și după aceea”. BigHit Music a confirmat acest lucru printr-un comunicat de presă oficial. Declarația spune, parțial, faptul că „Consiliul de administrație al companiei BigHit Music a fost de acord să reînnoiască contractele exclusive ale membrilor BTS, RM, Jin, Suga, J-Hope, Jimin, V și Jungkook”.

Membrii trupei își vor semna contractele în momente diferite, deoarece unii sunt ocupați și în afara scenei. Membrii Jin și J-Hope își îndeplinesc în prezent sarcinile militare obligatorii, iar Suga li s-a alăturat serviciului militar vinerea trecută.

Această ultimă reînnoire reprezintă a doua oară când membrii BTS și-au prelungit contractele cu BigHit. Grupul a debutat inițial în iunie 2013 și a optat pentru reînnoirea contractele cinci ani mai târziu, în octombrie 2018. Au făcut acest lucru cu doi ani înainte de finalizarea acordului lor inițial, deoarece contractele din k-pop se derulează de obicei în trepte de șapte ani.

Durata acestor noi contracte rămâne neclară, deoarece BigHit Music nu a dezvăluit pentru cât timp a semnat BTS de această dată. Compania i-a asigurat pe fani că „toți membrii din BTS vor fi împreună și după anul  2025”.

În urma știrii, RM a postat o fotografie a contractului său, precum și un mesaj pentru ARMY:

https://0.soompi.io/wp-content/uploads/2023/09/20020516/RM-BTS-2-.jpeg

Sunteți încântați de această veste?

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *