Coreenii aleg celebritățile „Absolute Top” pentru diferite categorii

Vedetele coreene sunt o mulțime, însă câți sunt cu adevărat cei mai buni în ceea ce fac? S-ar putea să facă parte din domenii diferite, dar aceste 6 vedete au fost alese de internauții coreeni drept cei mai buni la categoriile respective.

1. Song Kang Ho

În ceea ce privește actorii veterani bărbați, CV-ul extrem de căptușit al lui Song Kang Ho vorbește de la sine. A jucat în peste 60 de filme sau seriale de la debutul său în 1996, ca de exemplu: ,,No. 3” (1997), ,,Joint Security Area” (2000), ,,Sympathy for Mr. Vengeance” (2002), ,,Memories of Murder” (2003)  și ,,The Host” (2006). 

Pe lângă acest aspect, Song Kang Ho a fost premiat cu titlul de ,,Cel mai bun actor la a 75-a ediție a Festivalului de Film de la Cannes”, pentru interpretarea sa din ,,Broker”. În 2020, The New York Times l-a clasat pe locul 6 pe lista celor ,,25 cei mai mari actori ai secolului 21”. În plus, a fost desemnat de patru ori actorul de film al anului de la Gallup Korea.

South Korea's Song Kang-ho wins best actor prize in Cannes | Philstar.com

2. BLACKPINK

Aici nu avem nevoie de explicații. BLACKPINK este cel mai popular și de succes grup feminin de K-Pop în acest moment. De la turnee unde biletele sunt epuizate, până la multiple premii în majoritatea țărilor, fetele din BLACKPINK au cucerit scena muzicală și inimile ascultătorilor. Fiecare membră deține atât de multă influență și putere, încât sunt și purtătoare de cuvânt pentru unele dintre cele mai mari mărci.

Blackpink Members: Everything to Know

3. BTS

Au realizat atât de multe în cariera lor, încât este o nebunie. Nu ar fi o exagerare să spunem că au construit HYBE de sus până jos. Să nu mai vorbim despre premiile pe care le-au strâns de-a lungul anilor, căci că au prea multe ca să fie numărate… Fiecare membru este, de asemenea, recunoscut, în sine, pentru personalitatea și talentele sale unice. V pentru simțul său în materie de modă, atmosfera de model și vocea răgușită; Suga pentru producție, scris și rap-ul său; Jin pentru frumusețea sa, personalitatea calmă, dar ușor ciudată și o maturitate admirabilă; Jungkook pentru all-rounder skills și practic, pentru a fi perfect; RM pentru IQ-ul său, pentru producție și pentru scris. Jimin este cunoscut pentru sensibilitatea sa, dansul elegant și vocea melodioasă, iar J-Hope pentru abilitățile sale de dans, rap-ul și puterea de star. Cei mai buni din top pentru grupuri de băieți cu siguranță.

BTS were the top-selling act in the world last year - BBC News

4. Yoo Jae Suk

MC-ul națiunii! El nu este cunoscut doar pentru abilitățile sale de gazdă în emisiuni precum: ,,Infinite Challenge”, Running Man”, ,,Happy Together și ,,Hangout With Yoo”, ci și pentru personalitatea sa aproape perfectă. Toată lumea îl laudă pentru bunătatea și valorile sale drepte.

Yoo Jae Suk Reveals Why He Doesn't Write "It Was Delicious" When He Signs  Autographs For Restaurants - Koreaboo

5. IU

În calitate de cântăreț-compozitor și artist, nimeni nu o poate domina IU! Practic face parte dintr-o categorie a ei! Nu o poți pune alături idoli, dar nici nu este chiar o cântăreață indie sau o cântăreață de trap. Este o muziciană până la capăt! Nu e de mirare că majoritatea coreenilor o numesc, în glumă, „one-top of Korean HipHop!”

6. Jeon Ji Hyun

Nu în ultimul rând, o avem pe Jeon Ji Hyun. Ea este actrița care ne vine în minte când mulți menționează „actriță coreeană”, pentru cât de emblematică a fost atunci și acum. Rolul ei din ,,My Sassy Girl of Korean HipHop” a avut un impact enorm în Coreea de Sud, iar faima i-a catapultat cariera. Cunoscută drept „it-girl” originară din Coreea de Sud, longevitatea lui Jeon Ji Hyun s-a dovedit negreșit, întrucât face furori și astăzi. Printre k-dramele și filmele în care a jucat se numără și ,,My Love From Another Star”, ,,Legend of the Blue Sea””, respectiv  include ,,Il Mare”,,,Windstruck”, ,,The Thieves”, și ,,The Berlin File”.

Desigur, lista nu se limitează doar la aceste 6! Mai sunt încă multe alte categorii neexplorate.

Articol scris de colaboratoarea noastră Ana B.

SURSA

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *