Premiile MAMA 2022: BTS a avut 6 victorii

J-Hope poses for the camera after performing his individual songs live during the second-night ceremony of the 2022 MAMA Awards in Osaka, Japan, in this photo provided by South Korea's music cable channel Mnet, Nov. 30. Yonhap
J-Hope pozează pentru camere după ce și-a interpretat melodiile individuale în direct în timpul ceremoniei din a doua seară a Premiilor MAMA 2022 din Osaka, Japonia.

Supergrupul K-pop BTS a câștigat șase trofee la MAMA Awards 2022, inclusiv MAMA Platinum, premiul cel mai prestigios, creat anul acesta în industria K-pop pentru cele mai mari premii muzicale.

MAMA Platinum este prezentat artiștilor care au câștigat la toate cele patru categorii în anul respectiv. BTS are recordul de a le bifa pe toate patru timp de trei ani consecutiv, din 2019 până în 2021.

Septetul a câștigat trei dintre cele patru premii principale – artistul anului, albumul anului, icoana mondială a anului – în cadrul ceremoniei anuale de decernare a premiilor care a avut loc marți și miercuri la Kyocera Dome Osaka, un stadion de baseball din Osaka din Japonia.

Acest lucru a făcut din BTS primul grup K-pop care a câștigat în orice categorie principală a ceremoniei de premiere timp de șapte ani la rând, din 2016 încoace.

Numărul total de premii primite de BTS în cadrul ceremoniei poate crește la opt dacă sunt incluse două victorii revendicate de membrul J-Hope. Rapper-dansatorul trupei BTS a lansat primul său album individual, „Jack in the Box”, în iulie, după ce trupa a anunțat un nou capitol al carierei sale, cu accent pe proiecte individuale.

J-Hope poses for the camera after performing his individual songs live during the second-night ceremony of the 2022 MAMA Awards in Osaka, Japan, in this photo provided by South Korea's music cable channel Mnet, Nov. 30. Yonhap
Grupul de fete Ive ține un discurs după ce a câștigat „Best New Artist” în timpul celei de-a doua nopți a Premiilor MAMA 2022 de la Osaka, Japonia.

Ocupat cu activități individuale, grupul nu a participat la ceremonie. Dar J-Hope a urcat pe scenă pentru prima sa interpretare live a pieselor de pe album, inclusiv „More”, „Arson” și „Future”, pentru un canal TV coreean. Ceremonia a fost transmisă în direct pe canalul de muzică Mnet.

„2022 a fost un an de greutăți pentru BTS și ne străduiam să găsim o modalitate de a le depăși”, a spus el, privind în urmă la anul trecut. „În această situație, am produs un cântec plin de speranță, care spune că vor veni vremuri mai bune”, a spus el, referindu-se la cel mai recent single al grupului, „Yet to Come”.

El a cerut sprijinul continuu al fanilor pentru proiectele individuale ale celor șapte membri, care își iau niște timp personal să se uite înapoi la ei înșiși și la evoluția pe cont propriu.

Imediat după ce grupul a câștigat MAMA Platinum, el a surprins fanii invitându-l pe scenă pe Jin, un coleg de trupă care își va începe serviciul militar obligatoriu în câteva săptămâni.

„Nu vă voi putea vedea în public pentru o vreme, dar voi reveni cu muzică bună data viitoare”, a spus Jin vesel la telefon. „Dragilor, mă voi întoarce în siguranță din armată”.

„Cântecul anului”, ultimul dintre cele patru premii principale, a revenit noului grup de fete Ive pentru cântecul lor de succes „Love Dive”.

Trupa a câștigat patru trofee în timpul ceremoniei, celelalte trei fiind cel mai bun nou artist, cel mai bun grup feminin de spectacol de dans și artist nou preferat al fanilor.

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *