Talentul “ascuns” al lui Jin de la BTS

Dacă ești cu adevărat Army, cred că știi deja despre ce vorbesc! Înainte de debutul său, membrul BTSJin își dorea să devină actor. Intenția lui de a urma această carieră i-a fost întipărită în minte după ce a văzut serialul “Queen SeonDeok“. În 2017 el face un mare pas către acest vis, devenind absolvent al Universității Konkuk , unde a majorat în filmologie.

Kim Seok Jin a anunțat la începutul anului acesta că nu plănuiește să joace în vreun film/serial după ce Army’s au tot speculat că va debuta ca și actor. Având în vedere succesul lui de până acum, fiind recunoscut ca “Mr. WorldWide Handsome” și “The Silver Voice”, el a specificat că nu va considera actoria o prioritate pe viitor. Deși nu a jucat în niciun serial, Jin nu a stat prea departe de lumea cinematografică. Împreuna cu un alt membru BTS, V a cântat OST-ul “It’s definitely you” pentru serialul “Hwarang The Poet Warrior Youth”. Această dramă istorică romantică este un prim exemplu pentru tineri: ei pot face orice își propun dacă au ambiție și voință. În plus, dacă ești fan a cuplurilor secundare te vei îndrăgostii de “chimia” dintre Ban Ryu(Do Ji Han) și Kim Soo Yeon(Lee Da In).

După o pauză de 4 ani el a revenit singur cu un alt OST-“Yours” pentru k-drama “Jirisan“. Această “fantasy thriller” dramă este total opusă de “Hwarang“, acest lucru reflectandu-se în OST-ul “Yours”. O melodie plăcuta, liniștită dar cu versuri emoționante. Dacă ești un fan al misterului, acest serial își va ocupa locul în lista ta.

Cum a fost deja anunțată data în care Jin trebuie să își înceapă serviciul militar (13 decembrie 2022), ARMY’s vor trebui să aștepte până când îl vor vedea pe Jin ca actor, dacă el decide să facă acest lucru. Îi dorim mult succes și îl vom aștepta cu multă răbdare să se întoarcă din armată.

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Mă puteți urmări și pe contul de Instagram, unde recomand o mulțime de cărți de autori asiatici, sau despre cultura asiatică.

Facebook Comments

About the author

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *