Suga de la BTS va găzdui propriul său talk show, „Suchwita”

This image from a teaser video for 'Suchwita,' the first talk show to be hosted by Suga of K-pop boy group BTS, was provided by Big Hit Music. Yonhap
Imagine dintr-un videoclip teaser pentru „Suchwita”, primul talk show care va fi găzduit de Suga de la BTS.

Suga, membru al supergrupului K-pop BTS, va găzdui un talk show online care va fi lansat săptămâna viitoare, a anunțat agenția de management a trupei.

De asemenea, rapperul a tachinat emisiunea, „Suchwita”, pe canalul oficial de YouTube al grupului, Bangtan TV, în ziua precedentă. Videoclipul l-a arătat vorbind la o ceașcă de lichior cu primul său invitat, care pare să fie colegul său de trupă RM.

This image from a teaser video for 'Suchwita,' the first talk show to be hosted by Suga of K-pop boy group BTS, was provided by Big Hit Music. Yonhap

Titlul emisiunii este prescurtarea de la „Time to drink with Suga” și o combinație a celor două cuvinte, „Suga” și „Daechwita”, numele piesei principale din mixtape-ul său, „Agust D”.

„Suchwita este un conținut de tip talk-show în care Suga bea și vorbește sincer cu oameni din diverse domenii”, a spus Big Hit Music. „Suga va dezvălui farmecul oaspeților cu abilitățile sale de vorbire, pe baza cunoștințelor sale despre muzică, abordând și o gamă largă de subiecte diverse.”

„Suchwita” va avea premiera luni pe diverse platforme online, inclusiv YouTube sau Weverse, un serviciu comunitar pentru fani K-pop.

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Mă puteți urmări și pe contul de Instagram, unde recomand o mulțime de cărți de autori asiatici, sau despre cultura asiatică.

Facebook Comments

About the author

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *