Félix din trupa Stray Kids devine viral pentru imaginile sale de la MAMA Awards

Stray Kids au participat la Premiile MAMA 2022, unde grupul a fost invitatul principal, arătându-şi performanțele remarcabile. De asemenea, grupul a primit premiul „Worldwide Worlwinde Fans’ Choice” şi „Yogibo Chill Artist”, dovadă a influenței lor la nivel mondial.

Stray Kids la Premiile MAMA

Fanilor grupului le-a plăcut , de asemenea, felul în care au arătat băieții pe covorul roșu şi în timpul spectacolului.

Félix, în special, a uimit fanii cu aspectul său eteric mai întâi când grupul a fost pe covorul roșu. În timp ce era îmbrăcat cu o ținută complet neagră el s-a remarcat, mai ales prin faptul că îi sclipea părul, făcându-i pe fani să îl numească drept un prinț al zânelor.

Fanii l-au văzut şi mai bine în timp ce Félix susținea un discurs de acceptare a unui premiu.

În timpul evoluției trupei Stray Kids, Félix a atras atenția prin schimbarea ținutei sale şi a dat un aer masculin, păstrându-şi în același timp aspectul de altă lume. Şi-a arătat dualitatea pe scenă în aceeași ținută, arătând adorabil de frumos.

Félix nu s-a oprit aici şi în schimb, a împărtășit mai multe fotografii cu el însuși după spectacol, de la fotografii cu tot corpul său până la un prim-plan în care îi arată pistruii în timp ce pozează drăguț. Fanii au avut şi reacții puternice la aceste fotografii şi nu s-a putut abține să nu laude fotografiile lui Felix.

Articol scris de Hyuna.

https://www.youtube.com/watch?v=c_ZfYblTDTU

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Mă puteți urmări și pe contul de Instagram, unde recomand o mulțime de cărți de autori asiatici, sau despre cultura asiatică.

Facebook Comments

About the author

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *