Hae Chan de la NCT va lua o pauză temporară de la activitățile sale din motive de sănătate

SM Entertainment a distribuit o actualizare despre starea de sănătate a lui Hae Chan din NCT și viitoarele activități programate. Pe 9 ianuarie, SM Entertainment a distribuit următorul anunț în comunitățile de Weverse ale NCT 127 și NCT DREAM:

“Bună,

Vrem să vă informăm despre starea de sănătate a lui Hae Chan din NCT și viitoarele sale activități.

În timp ce se afla în Japonia pentru activitățile programate, Hae Chan s-a întors în Coreea pe 8 ianuarie și a fost spitalizat din cauza unor simptome gripale însoțite de febră mare. Conform rezultatelor consultului, are un caz grav de amingdalită iar medicul i-a spus că are nevoie de mult repaus și stabilitate. Prin urmare, Hae Chan va lua o pauză în următoarea perioadă pentru a se recupera.

Hae Chan nu va putea participa la ceremonia Circle Chart Music 2024. Așa că, NCT DREAM va participa la Circle Chart Music Awards 2024 cu șase membri: Mark, Ren Jun, Jeni, Jae Min, Chenle și Ji Sung.

Le cerem înțelegere fanilor.

Vom lua o decizie în legătură cu participarea lui Hae Chan la viitoarele activități programate depinzând de starea recuperării sale și vă vom informa din nou despre această decizie.

Ne cerem scuze pentru că am cauzat îngrijorare fanilor săi și vom face tot posibilul pentru ca Hae Chan să își poată saluta fanii din nou sănătos.

Mulțumim.”

SURSA: soompi.com

📝Lucia Hyun📝

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *