Jungkook de la BTS primește amenințări cu moartea. ARMY îndeamnă HYBE să ia măsuri

  • Membrul Jungkook din BTS a primit mai multe amenințări cu moartea de la un „fan” tulburat psihic.
  • Cu puțin timp înainte, același fan i-a trimis mâncare. 
  • Fanii încearcă să atragă atenția agenției grupului, HYBE, pentru a-l proteja pe Jungkook.

Faima are dezavantajele ei.

Superstarul Jungkook, vocalistul principal al trupei globale BTS, a devenit ținta amenințărilor cu moartea.

Totul a început atunci când Jungkook a reproșat pe V-live unui fan faptul că a trimis mâncare la reședința sa personală. Compozitorul melodiei „Still With You” a vrut să facă referire la importanța respectării confidențialității și a limitelor personale, explicând faptul că, deși a fost recunoscător pentru gest, nu va mânca ceea ce i-a fost trimis, iar dacă acest lucru se va repeta, va lua măsuri legale.

Într-o întorsătură șocantă a evenimentelor, a fost dezvăluit faptul că același fan care i-a trimis mâncare, a început de data aceasta să-i trimită, în schimb, amenințări cu moartea. Una dintre paginile fanilor lui Jungkook, JK Daily, a distribuit capturi de ecran ale amenințărilor cu moartea postate de fanul nebun și a îndemnat agenția celor din BTS, HYBE, să-și protejeze artistul. În imagini, „fanul” este văzut spunând: „Crezi că nu pot să-l ucid? Știam unde este casa lui și am putut să-i trimit mâncare…”

@Daily_JKUpdate

Postarea lui de pe WeVerse, tradusă de un fan, spunea: „Vă rog să nu trimiteți mâncare la mine acasă. Chiar dacă o trimiteți, nu o voi mânca. Sunt recunoscător pentru gând, dar din moment ce mănânc bine de unul singur, o poți mânca tu (expeditorul). Îți cer acest lucru. Dacă este trimisă încă o dată, voi lua numărul comenzii de pe chitanță și voi lua măsuri. Prin urmare, vă rog să vă opriți.”

ARMY a început o tendință cu hashtag-urile #protectjungkook #bighitprotectjungkook #hybeprotectyourartist.

Fanii coreeni au descoperit, în cele din urmă, de unde proveneau amenințările: un cont de Instagram numit @chu02859. Într-o postare, utilizatorul a încărcat o imagine cu un cuțit, indicând o amenințare de violență. În urma rapoartelor în masă ale fanilor ARMY, contul a devenit privat:

Sursa

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *