Enigma, o nouă dramă tailandeză cu protagoniștii din F4

Toți cei care am urmărit F4 (Băieți de bani gata), varianta tailandeză a Boys Over Flowers, ni-i aducem aminte pe Metawin Opas-iamkajorn și Prim Chanikan Tangkabodee, protagoniștii care au format un cuplu foarte apreciat și iubit de cei de acasă, chimia dintre ei fiind foarte bună. Iată că avem o veste foarte bună – cei doi vor forma din nou un cuplu pe ecrane, în serialul Enigma, care se va lansa în curând.

Citește și articolul Impresii despre F4, varianta thailandeză a Boys Over Flowers.

Anul acesta va apărea serialul Enigma, un serial romantic cu accente supranaturale. Se pare că acest serial ne va captiva cu mult suspans și cu magie neagră. Metawin îl va interpreta pe profesorul de liceu Ar Jin, iar Prim pe eleva Fa. Serialul urmărește întâmplările neobișnuite de la liceul lui Fa, întâmplări care coincid cu apariția profesorului Ar Jin.

https://youtu.be/ePimmraeXaA

Metawin Opas-iamkajorn, cunoscut sub porecla de Win, este un actor, cântăreț și model tailandez de origine chineză, care și-a făcut debutul în 2020. El are 23 de ani, iar în ciuda faptului că are doar 3 ani de activitate în actorie, a jucat în mai multe seriale și filme de succes, precum: 2gether The Series (2020), 2gether The Movie (2021), Devil Sister (2022), F4 – Băieți de bani gata (2021-2022).

Chanikan Tangkabodee, cunoscută sub numele de Prim, este o actriță thailandeză în vârstă de 18 ani, care a avut debutul în actorie la 10 ani. Cu rolul ei în Băieți de bani gata a câștigat premiul pentru cea mai bună actriță în rol secundar. O parte din serialele și filmele în care a jucat sunt: Good Old Days (2022), The Gifted Graduation (2020), Blacklist (2019), Gift (2017), Timeline (2014).

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *