BTOB se desparte de Cube Entertainment după 11 ani

Trupa sud-coreeană BTOB se desparte de Cube Entertainment. Pe 6 noiembrie, Cube Entertainment a anunțat expirarea contractelor exclusive ale membrilor BTOB printr-un comunicat oficial:

“Bună! Suntem Cube Entertainment.

Publicăm o declarație oficială despre viitoarele activități ale BTOB.

Înaintea expirării celui de al doilea contract exclusiv al BTOB, agenția a discutat în detaliu cu membrii trupei o perioadă îndelungată de timp și ca rezultat, am hotărât de comun acord să nu reînoim contractul.

Astfel, Cube Entertainment și Seo Eu Kwang, Lee Min Hyuk, Lee Chang Sub, I’m Hyun Shik, Peniel și Yoo Sung Jae din BTOB, și-au terminat călătoria de 11 ani împreună.

După ce și-au făcut debutul pe 21 martie 2012, BTOB a devenit un grup de băieți ce reprezintă a treia generație K-POP prin remarcabilele lor abilități, muzica lor fiind iubită de publicul din toată lumea.

Transmitem mulțumirile noastre trupei BTOB, de care suntem mândri un timp îndelungat [ca artiști] sub Cube Entertainment și de asemenea clubul de fani oficial al BTOB, MELODY, cei care au reprezentat BTOB, rămânându-le mereu alături.

Deși relația dintre Cube Entertainment și BTOB din nefericire se termină aici, vom sprijini sincer noul drum și strălucitorul viitor al membrilor BTOB, care au un potențial nelimitat.

Vă rugăm să le transmiteți dragostea voastră neschimbată membrilor BTOB, cei care încep altă călătorie.

Mulțumim”.

BTOB a debutat sub Cube Entertainment în 2012. În 2018, toți membrii BTOB și-au renovat contractele exclusive cu Cube Entertainment.

Le dorim numai bine membrilor BTOB în noul lor început!

Articol realizat de Lucia Hyun.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *