Hwang Min-Hyun apare alături de actrița din “Love Alarm” într-o nouă dramă romantică

Recent, a fost anunțată apariția în rol principal a lui Hwang Min-Hyun în serialul Useless Lies, care va avea premiera în 2023. Serialul este unul de mister, romantic, despre o femeie care poate auzi minciunile spuse de ceilalți și despre un om suspect de crimă, pe care nu îl crede nimeni nevinovat. Frumoasa Kim So-Hyun a anunțat anterior că va juca rolul lui Mok Sol-Hee, a cărei abilitate de a auzi minciuni a făcut-o să își piardă încrederea în oameni. Hwang Min-Hyun va juca rolul lui Kim Do-Ha, cel mai de succes producător de muzică și compozitor din Coreea. În trecut, el a mai fost suspect de crimă, iar de atunci, el stă mai mult ascuns, evită contactul cu ceilalți oameni. Odată cu apariția lui Mok Sol Hee, care vede minciuna și adevărul, el se îndrăgostește și începe să își dorească să nu mai stea ascuns.

Hwang Min-Hyun este un cântăreț coreean, care și-a început cariera la 15 ani, în muzică, apoi a început să cocheteze și cu actoria. Primul serial în care a jucat este Reckless Family, apoi au urmat seriale precum: Trot Lovers, UHSN, Their Distance, Wanna One Go, Produce 101, Live On. Ultimul serial în care a jucat este o producție Netflix, foarte populară, și anume Alchimia Sufletelor, în 2022.

Kim So-Hyun este îndrăgită pentru rolul ei în serialul Love Alarm de pe Netflix din 2019, unde a jucat alături de Song Kang. Actrița s-a născut în Australia, iar la vârsta de 5 ani s-a mutat în Coreea de Sud. Debutul ei a avut loc în copilărie, în 2006, la vârsta de 7 ani. Ea are o carieră impresionantă, a jucat roluri diverse dar a activat și ca prezentatoare în mai multe emisiuni. Câteva drame populare în care a jucat sunt: Radio Romance, Goblin, Page Turner, Reset, Ma Boy, Your Name, Pure Love.

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *