Un nou serial japonez,”First Love”, de mâine pe Netflix

Mâine, 24 noiembrie, va apărea un nou serial japonez pe Netflix – “First Love”. Este un serial de dragoste, de 9 episoade, care îl are în rolul principal pe Mitsushima Hikari, cunoscut publicului datorită unor seriale precum “Rurouni Kenshin” sau “An Incurable Case of Love”. Serialul spune povestea a doi tineri, Yae și Haruchimi, ce se cunosc în adolescență și se îndrăgostesc. După liceu, Yae merge la facultate în Tokyo, Haruchimi alege să studieze aviația, iar acest lucru îi face să se separe. Din cauza unui accident grav suferit de Yae, cei doi nu s-au mai întâlnit timp de 20 de ani. În prezent locuiesc în același oraș, Yae lucrează ca taximetristă, iar Haruchimi ca agent de pază la o companie. Urmează să vedem în următoarele episoade ce le rezervă soarta după 20 de ani de la prima lor întâlnire. 🙂

Protagoniștii serialului sunt Mitsushima Hikari și Satoh Takeru. Ea este o actriță japoneză, în vârstă de 36 de ani, cunoscută pentru rolurile din filmele: “Death Note” și “Love Exposure”. Este distinsă în anul 2009 pentru personajul Yoko pe care îl interpretează în ultimul film, cu premiul ” rolul feminin cel mai bine jucat “. Sato este un actor japonez foarte cunoscut, în vârstă de 33 de ani, care a jucat în filme precum: “Rurouni Kenshin”, “An Incurable Case of Love”, ultimul fiind unul dintre serialele mele preferate. Actorul a primit “Premiul Academiei Japoneze de Film pentru cel mai bun actor în rol principal ” în anul 2022 și 2018, dar și ” Premiul Filmului Asiatic pentru cel mai bun actor ” în 2015.

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Mă puteți urmări și pe contul de Instagram, unde recomand o mulțime de cărți de autori asiatici, sau despre cultura asiatică.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *