Han So Hee uimește cu frumusețea sa clasică pentru „L’Oréal Paris”

Faimoasa actriță Han So Hee este întruchiparea frumuseții clasice în ultima ei campanie alături de „ L’Oréal Paris”.

Reprezentantul L’Oreal Paris a împărtășit motivele pentru care au ales-o pe Han So-Hee ca cel mai nou model: „Han So Hee este vedeta din noua generație pe care femeile o admiră cel mai mult. Carisma ei sofisticată și atitudinea încrezătoare crează o adevărată sinergie cu L’Oreal Paris.”

Han So-Hee este bine cunoscută pentru rolul ei celebru ca Yeo Da-Kyung din drama JTBC „The World of the Married”, care a stabilit un nou record pentru cel mai mare rating de audiență din Coreea de Sud. Totodată, frumoasa actriță a jucat și în alte seriale populare precum Nevertheless (2021) și My Name (2021)

În cea mai recentă ședință foto, Han So Hee a accentuat culorile bogate ale produselor de vopsea de păr „L’Oréal Paris” cu farmecul ei atrăgător. Între timp, Han So Hee va apărea în curând în seria originală Netflix, „Gyeongseong Creature ”, alături de Park Seo Joon.

Vedeți mai jos câteva dintre fotografiile actriței!

Han So Hee L'Oreal
Han So Hee L'Oreal
Han So Hee L'Oreal

Articol redactat de colaboratoarea noastră, Anna. Sursă articol aici.

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *