Top 3 drame chinezești cu sporturi de iarnă

Chinezii sunt gazdele Jocurilor Olimpice de Iarnă 2022, care se țin la Beijing și se desfășoară zilele acestea. M-am gândit ca în cinstea acestui frumos eveniment să scriu un articol cu recomandări de drame cu sporturi de iarnă. Deschiderea JO de la Beijing a fost absolut spectaculoasă – chinezii au organizat un spectacol de neuitat. Eu nu am de gând să ratez probele de patinaj, favoritul meu este Nathan Chen. Până vedem cum evoluează patinatorii asiatici, iată aici topul dramelor mele preferate, să ne consolăm cu patinatori fictivi. 🙂

Skate Into Love

Drama spune povestea dintre o fată care practică patinaj de viteză și un băiat care practică hochei pe gheață, ce bineînțeles că ajung să se îndrăgostească. Este o dramă simpatică, iar cuplul principal este tare drăguț. Povestea în sine nu este cine știe ce, dar interacțiunea plăcută dintre actori o face demnă de urmărit.

To Fly With You

Aceasta este drama mea favorită cu sporturi de iarnă și asta datorită actorului principal, care este tare carismatic și simpatic. Shen Zheng Yi este o fată care iubește să patineze și decide să intre la Zhu Feng Sports Club, împotriva dorinței mamei sale, pentru a deveni patinatoare profesionistă. Bineînțeles că aici întâlnește dragostea, un băiat care este și el patinator de profesie și încă unul foarte bun și premiat. Îmi place mult dinamica lor, se susțin reciproc, drama arată evoluția lor atât în sport, cât și în dragoste.

My Unicorn Girl

Sang Tian (Chen Yao) visează să fie admisă la universitatea pe care a absolvit-o și mama ei, la secția de Patinaj Artistic. Nu este admisă și drept urmare decide să se deghizeze în băiat și să meargă în locul fratelui ei la facultate, la specializarea Hochei (aici s-au inspirat din drama coreeană You’re Beautiful). Aici îl va întâlni pe colegul ei de cameră, Wen Bing (Darren Chen), care deși nu poate distinge fețele persoanelor, pe a ei poate să o vadă (la partea asta s-au inspirat din  Secret Life of My Secretary). Deși subiectul în sine nu este deloc original, felul în care este transpus pe eran, carisma actorilor și chimia dintre ei transformă drama într-una simpatică și ușor de urmărit, care te binedispune.

La final, vă las să vă delectați cu Nathan Chen, care participă și anul acesta la Jocurile Olimpice de iarnă de la Beijing.

https://www.youtube.com/watch?v=XG4qrev7gd8

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Mă puteți urmări și pe contul de Instagram, unde recomand o mulțime de cărți de autori asiatici, sau despre cultura asiatică.

Facebook Comments

About the author

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *