Pasiunea mea pentru Coreea a început în 2010 /Alina, Fani Coreea

Astăzi, la rubrica Fani Coreea, facem cunoștință cu Alina, a cărei pasiune pentru această țară a început odată cu difuzarea dramei Giuvaerul Palatului pe TVR. De atunci, ea s-a îndrăgostit de cultura coreeană. Citiți povestea ei mai jos și nu uitați că dacă doriți să vă public povestea pe site, îmi puteți trimite mail la adresa ene.luisa@gmail.com.

Bună, mă numesc Alina.
Pasiunea mea pentru Coreea a început în 2010 când la TVR 1 s-a difuzat prima dramă istorică Giuvaerul Palatului.

Atunci m-am îndrăgostit iremediabil de Coreea. Iubesc Coreea și serialele ei pentru cultura, istorie, limbă iar muzica tot timpul mă liniștește. Trupe coreene – aș alege BTS, iar artistele mele preferate sunt Baek Ji Young, Ailee și Lyn. Cum am mai spus, prima mea drama a fost Giuvaerul Palatului (Dae Jang Geum) și de atunci am tot vizionat seriale, că nici nu le mai stiu numărul. Iar drama mea preferată este Come and Hug Me. Iubesc foarte mult această drama datorită talentului actoricesc a lui Jang Ki Yong și datorită poveștii care îți arată că ori cât de greu ti-ar fi în viață și oricine ai fi trebuie să ai tăria să mergi mai departe.
Încă nu am vizitat Coreea, însă mi-aș dori foarte mult să o vizitez.
Cuvântul meu preferat în coreeana este 심장 (Inima). Am învățat din seriale limba, înțeleg cât de cât însă nu pot vorbi asa de bine, alfabetul l-am învățat din serialul Copacul cu rădăcini adânci (Tree with deep roots), și aici nume de persoană știu să scriu însă o propoziție întreagă nu. Mi-ar plăcea să iau cursuri și să pot învăța cum trebuie.
Cam asta a fost povestea mea despre cum am ajuns să iubesc Coreea.

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP și K-Drama.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *