Top 6 drame noi care mi-au plăcut

Câteva drame lansate recent, pe care le-am urmărit sau le urmăresc acum, care m-au cucerit. Voi ce drame noi ați urmărit sau vedeți acum?

1. True beauty

Încep această listă cu True Beauty pentru că mi-a plăcut mult subiectul și m-a binedispus. Drama transmite un mesaj important: acela de a învăța să te iubești pentru ceea ce ești, nu pentru aspectul exterior.

Este o comedie romanică adaptată după un celebru webtoon, cu Moon Ga Young în rolul principal, care a mai jucat în Tempted, Welcome to Waikiki 2, și Find Me in Your Memory. Alături de ea joacă și Cha Eun Woo, din My ID is Gangnam Beauty, plus Hwang In Yeop, care a mai jucat în 18 Again și The Tale of Nokdu. Rolul masculin secundar este jucat de Han Seo-jun, un bad boy care este prins într-un triunghi amoros cu Kim Ju-gyeong și Lee Su-ho! 

Pe scurt, drama spune povestea unei eleve de liceu, Lim Ju-gyeong (Moon Ga Young), care se simte foarte nesigură pe felul în care arată. Odată ce ajunge să stăpânească arta machiajului, aceasta devine populară la școală.

2. City Couple’s Way of Love

Din clipa în care am văzut că în această dramă joacă Ji Chang Wook, am decis că o voi urmări, pentru că este unul dintre actorii mei favoriți. E o dramă care arată parcursul unor cupluri, într-un mod real și onest. Ji Chang Wook joacă rolul lui Park Jae Won, un arhitect care își ia o scurtă vacanță pe malul mării, departe de Seul. Acolo o cunoaște pe Lee Eun O, o femeie care la prima vedere pare foarte îndrăzneață și aventuroasă. Drama ne arată cum decurge relația lor și a altor cupluri. Nu este o dramă focusată pe răsturnări de situație, ci mai degrabă pe atmosferă și sentimente. O recomand.

3. Mr. Queen

Știam că îmi va plăcea Mr. Queen, pentru că văzusem deja varianta chinezească. Iar când am văzut că în varianta coreeană va juca feblețea mea Shin Hye-sun în rolul principal (actrița din Angel Last Mission) am fost sigură că va fi pe placul meu. Drama spune povestea unui bărbat din zilele noastre care ajunge accidental înapoi în timp, doar că în corpul unei femei. Și nu orice femeie, ci chiar regina. De aici decurg o mulțime de situații hilare. Mi-a plăcut mult, îmi plac în general comediile romantice. Iar spre deosebire de varianta chinezească, aceasta este realizată mult mai bine, cu costume și decoruri extraordinare iar de actori nu mai spun.

Varianta chinezească se numește Go Princess, Go și o puteți urmări aici, dacă sunteți curioși. Sunt toate episoadele pe YouTube, traduse în engleză.

4. Start Up

Star up mi-a plăcut pentru Suzy, pentru că este tare drăgălașă. De exemplu, în scena asta este adorabilă și cred că dacă ajung și eu în Seul, așa aș cânta și eu din toți rărunchii piese pop coreene, haha. Urmăriți scena mai jos, vă va binedispune. 🙂

Drama spune povestea unor tineri deciși să își pornească propria afacere. Ei muncesc mult și trec printr-o mulțime de aventuri până să își vadă visurile devenite realitate. Bineînțeles, pe parcurs găsesc și dragostea. 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=vrqzTc4ePDg

5. More than friends

Și drama aceasta lansată recent a fost pe placul meu. În rolurile principale îi vedem pe Ong Seong-Wu și Shin Ye-EunYou, într-o poveste de dragoste tare frumoasă! Doi prieteni, Lee Soo și Kyung Woo-Yeun se plac de mai bine de 10 ani, dar sunt mereu în contratimp și au rămas doar la stadiul de prietenie. Însă treptat lucrurile se schimbă și relația lor devine una de iubire. Este o dramă liniștită și plăcută, cu scene tare drăguțe. Recomand.

6. Record of Youth

Am decis să văd această dramă datorită lui Park Bo Gum și a lui Park So Dam. Mi-a plăcut faptul că nu recurge la clasica poveste „Cinderella” cu fata săracă ce se îndrăgostește de un bărbat bogat. În acest serial, atât protagonistul cât și protagonista sunt tineri care se luptă cu viața, întâmpină o mulțime de greutăți financiare, și au visuri mărețe. Povestea ne arată cum cei doi se susțin reciproc și se încurajează să nu își lase baltă visurile, oricât de greu ar fi.

Sa Hye-Jun (Park Bo-Gum) este un bărbat inteligent, frumos și foarte de treabă, care își dorește să fie actor însă nu are succes și deocamdată lucrează ca model. Protagonista, An Jeong-Ha (Park So-Dam) lucrează ca make-up artistă, este nefericită la locul de muncă și visează să își deschidă propriul salon de înfrumusețare. Drama tratează teme precum frustarea, gelozia față de cei care au succes, visurile tinereții, iubire și multe altele. Este centrată mai mult pe sentimente și trăiri și pe evoluția personajelor, nu pe acțiune în sine și răsturnări de situație. Iar protagoniștii sunt foarte drăguți împreună. 🙂

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România.

Facebook Comments

About the author

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *