Actrița Jung Ji So dezvăluie pentru câteva povești din culisele filmărilor „The Glory”

Recent, COSMOPOLITAN Korea a încărcat un videoclip cu actrița Jung Ji So, care interpretează versiunea mai tânără a lui Moon Dong Eun în serialul original Netflix „The Glory”. Jung Ji So a împărtășit câteva povești din culisele filmării scenelor de hărțuire, atrăgând atenția. Ea a declarat: „Au fost o mulțime de scene în sală în care eram agresată. Actorii care jucau rolul bătăușilor mă loveau când auzeau semnalul [de la regizor] dar se asigurau imediat că sunt bine. Acel mare decalaj [între personajele lor și viața reală] a fost foarte amuzant și îmi rămâne și astăzi în memorie.”

Când și-a descris propriul decalaj dintre ea și personajul ei, Moon Dong Eun, Jung Ji So a declarat: „Sunt, de obicei, o persoană veselă, dar a trebuit să rămân tristă și izolată, așa că îmi amintesc că m-am simțit epuizată. Chiar și atunci când aveam energie, evitam zonele din platou unde atmosfera era luminoasă și nu ascultam melodii vesele. Am încercat tot posibilul să rămân tristă și deprimată.”

Urmărește mai sus interviul lui Jung Ji So pentru COSMOPOLITAN Korea

SURSA

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *