Disney se concentrează tot mai mult pe conținutul asiatic

                                                 Luke Kang, president of the Walt Disney Company Asia Pacific, opens the Disney Content Showcase in Singapore, Wednesday. Courtesy of Walt Disney Company
Luke Kang, președintele companiei Walt Disney Asia Pacific, deschide miercuri Disney Content Showcase în Singapore.

Din ce în ce mai multe platforme de streaming produc propriile seriale coreene sau asiatice, un semn bun pentru iubitorii genului, pentru că avem tot mai multe opțiuni de seriale disponibile. Dacă în trecut, dintre marii jucători, doar Netflix a investit în conținut asiatic, iată că acum majoritatea giganților din domeniu încep să intre în hora Hallyu Wave. Netflix, Amazon Prime și mai nou Disney produc și difuzează tot mai mult content asiatic, ca să nu mai vorbim de platformele asiatice, precum Hulu, IQIYI sau We TV. Compania Walt Disney a arătat că se concentrează din ce în ce mai mult pe crearea și distribuția de conținut în regiunea Asia Pacific, în timpul unui eveniment de două zile la Singapore, la sfârșitul lunii noiembrie. Mai multe detalii despre asta în rândurile care urmează.

Compania a dezvăluit în cadrul evenimentului, care a atras 400 de oameni din presa internațională și industria media, viitoarele titluri ale studiourilor sale majore, precum și seriale originale Disney+ din regiunea Asia Pacific.

„Titlurile de astăzi vor arăta modul în care deservim spectatorii de pe fiecare piață cu conținut de marcă globală precum Disney, Marvel, Star Wars și Pixar, dar și povești produse la nivel local care rezonează, împărtășind totodată cele mai bune dintre aceste povești la nivel global”.

a declarat Luke Kang , președintele companiei Walt Disney Asia Pacific, într-un discurs de deschidere la Disney Content Showcase APAC 2022, ținut în stațiunea Marina Bay Sands.

„Aspirația noastră este ca poveștile din regiunea Asia Pacific să fie un pilon cheie pentru următorii 100 de ani ai companiei Walt Disney – și să continue să miște inimile și mințile publicului din întreaga lume”, a spus el.

În prima zi a evenimentului de două zile, compania a prezentat peste 50 de spectacole din conținutul cinematografic și de streaming Disney din 2023 și peste 45 de titluri noi din Asia-Pacific de pe platforma sa de streaming, Disney+.

De asemenea, a distribuit trailere exclusive ale titlurilor mult așteptate, inclusiv filmul live-action, „Little Mermaid”, „Guardians of the Galaxy Vol. 3” de la Marvel Studios și „Elemental” de la Pixar.

                                                 Luke Kang, president of the Walt Disney Company Asia Pacific, opens the Disney Content Showcase in Singapore, Wednesday. Courtesy of Walt Disney Company
Regizorul Pixar, Peter Sohn, vorbește în timpul Disney Content Showcase din Singapore, miercuri, despre viitorul său film, „Elemental”.

Disney+ a arătat, de asemenea, o privire de ansamblu asupra viitoarelor sale titluri din Coreea, Indonezia, Japonia și Australia, anunțând că compania își va extinde parteneriatul cu gigantul de publicare al Japoniei, Kodansha, pentru mai multe originale anime exclusive și se va concentra, de asemenea, pe drame coreene și conținut K-pop. .

„Din Coreea, „Connect” și „Big Bet” sunt titlurile originale foarte așteptate care vor fi lansate în decembrie. Și în 2023, vom continua să ne concentrăm pe drame cu vedete și talente de top. De asemenea, vom lansa mai multe Programe legate de muzică K-pop, în urma succesului extraordinar al conținutului nostru exclusiv BTS de pe Disney în acest an”, a declarat Jessica Kam-Engle, șefa de conținut și dezvoltare, APAC, la Walt Disney Company.

                                                 Luke Kang, president of the Walt Disney Company Asia Pacific, opens the Disney Content Showcase in Singapore, Wednesday. Courtesy of Walt Disney Company
De la stânga, vedetele „Big Bet” Heo Sung-tae și Lee Dong-hwi și regizorul Kang Yoon-sung pozează joi la o conferință de presă, în cadrul Disney Content Showcase din Singapore.

Regizorul Kang Yoon-sung din „Big Bet”, care a stârnit anticipare în calitate de primul serial al veteranului actor Choi Min-sik în 24 de ani, a împărtășit experiența sa de a-și face debutul în serial și o perspectivă asupra modului în care a venit cu povestea crimelor legate de jocurile de noroc.

„Nu am făcut niciodată povești atât de lungi, așa că am fost puțin anxios la început. Dar s-a extins într-o poveste tot mai lungă pe măsură ce scriam scenariul. Partea importantă a unei serii sunt elementele care te fac să vezi următorul episod”, a spus Kang în timpul unei conferințe de presă pentru serial, joi. „Așa că am încercat să mă concentrez pe a avea momente de suspans bune și am reușit să închei bine producția serialului”.

Serialul se învârte în jurul unui bărbat (Choi) care devine „regele” jocurilor de noroc, dar ajunge să piardă totul și încearcă să revină pe scena jocurilor de noroc. Făcând asta, își riscă viața.

Kang a spus că a venit ideea poveștii după ce a întâlnit un proprietar de cazino din Filipine.

„Am început să intervievez această persoană pentru poveste (după ce l-am întâlnit întâmplător). Și, pe măsură ce am cunoscut diferiți oameni, acesta a devenit mai târziu pilonul poveștii, pe măsură ce am început să dezvolt ramurile complete ale intrigii, amestecând elementele dramatice.” a declarat acesta.

„De fapt eu mă pregăteam deja să fac un film cu Choi, dar acesta a fost anulat din diverse motive. Așa că i-am dat scenariul pentru „Big Bet” și a fost deschis să joace în el”, a adăugat Kang.

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Mă puteți urmări și pe contul de Instagram, unde recomand o mulțime de cărți de autori asiatici, sau despre cultura asiatică.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *