Cele mai bune K-Drama din 2020

Am făcut o listă cu dramele mele preferate lansate anul acesta. Le-ați văzut? Care e favorita voastră? 🙂

Tale of the Nine Tailed

Noua dramă cu Lee Dong-Wook în rolul principal, cel care a jucat și în Goblin, este genial și îl prinde foarte bine. Drama încă se difuzează, însă din episoadele de până acum îmi place foarte mult. Povestea se învârte în jurul lui Lee Yeon, o creatură mitologică numită gumiho, și o jurnalistă pe nume Nam Ji-A (played by Jo Bo-Ah). În altă viață, aceștia au fost împreună iar acum se revăd. Mi-a plăcut mult și povestea cu accente de basm, efectele speciale dar cel mai important aspect este jocul actoricesc al lui Lee Dong-Wook, care m-a cucerit.

It’s Okay to Not Be Okay

Povestea se învârte în jurul lui Moon Gang Tae, care lucrează într-un spital de psihiatrie. El o întâlnește pe Ko Moon Young, o scriitoare excentrică. Gang Tae și-a trăit până acum viața dedicându-se fratelui său, Sang Tae, care este autist și este mare fan al scriitoarei Ms. Ko. Cei trei ajung să treacă printr-o serie de aventuri împreună și bineînțeles că pe parcurs protagoniștii se îndrăgostesc. Mi-a plăcut mult estetica de basm a dramei, ținutele protagonistei și mai ales chimia dintre actori.

Citește și 10 lucruri pe care trebuie să le știi despre actorul Kim Soo Hyun.

Crash Landing On You

Drama realizată de Netflix Crash Landing On You a fost un adevărat hit — povestea de dragoste dintre Captain Ri, din Coreea de Nord și Yoon Se Ri, din Coreea de Sud, a cucerit mapamondul. Chimia dintre cei 2 este extraordinară iar serialul ne arată cum este viața în Coreea de Nord, unde regimul este comunist.

Citește și Top 3 seriale cu Hyun Bin.

Itaewon Class

Itaewon Class este o dramă foarte apreciată de critici și ne arată viața unui tânăr ambițios dar urmărit de ghinion – Park Saeroyi. Temele principale ale dramei sunt ambiția, familia, iubirea și răzbunarea și începe cu moartea tatălui iubitor al lui Saeroyi. Acesta este ucis de Jang Dae-hee, fiul unui CEO. Îndurerat, Saeroyi are o răbufnire violentă și ajunge să fie închis. După ce este eliberat, acesta caută răzbunarea și își face aliați, iar pe drum găsește și iubirea.

Citește și 6 K-Drama geniale cu Park Seo Joon.

Dr. Romantic 2

Deși acesta este sezonul 2 al Dr. Romantic, nu trebuie să fi văzut primul sezon, pentru că are complet altă acțiune. Acțiunea se învârte în jurul unor doctori care lucrează la Doldam Hospital. Seo Woo-jin (Ahn Hyo-seop) și Cha Eun Jae (Lee Sung Kyung) sunt colegi de lucrur și se știu încă din facultate. Împreună se luptă cu corupția din spital, cu urgențe și bineînțeles, ajung împreună. Mie mi-a plăcut mai mult sezonul 2 decât primul.

Flower of Evil

Flower of Evil este una dintre dramele mele preferate. Este vorba despre Baek Hee-sung, care la prima vedere pare soțul perfect cu o familie perfectă. Însă în realitate ascunde un trecut întunecat, fiind implicat într-o serie de crime și are probleme psihice. Soția sa, Cha Ji-won, nu bănuiește nimic, îl crede soțul perfect, și culmea, ea este cea care investighează aceste crime, fiind polițistă. Deși inițial Baek Hee-sung pare personaj negativ, treptat descoperim că lucrurile nu stau chiar așa. Din punctul meu de vedere, este cel mai bun rol al lui Lee Joon Gi. Joacă atât de bine rolul unui om cu probleme psihice și traume din copilărie, încât uiți că este vorba de ficțiune. Pentru mine este și cel mai bun actor coreean. Mi se pare cel mai versatil, capabil să interpreteze atât roluri de comedie, istorice, negative, romantice. 

Citește și Cele mai emoționante momente din drama „Flower of Evil”.

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România.

Facebook Comments

About the author

Comments

  1. Mulțumesc pentru ca ai făcut acest site, sunt fana K drama, aici am gasit exact ce informații aveam nevoie.
    Ești super!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *