„Nici eu nu m-am recunoscut”: Claudia Kim, din „The Atypical Family”, despre transformarea ei șocantă

Kim Su Hyun, alias Claudia Kim, a împărtășit, în timpul unei conferințe de presă, experiența ei de a purta machiaj special pentru a interpreta un personaj care cântărește peste 100 kg în serialul coreean The Atypical Family. În timpul conferinței de presă a noii drame a postului JTBC, care avut loc în Mapo-gu, Seoul, au participat actorii Jang Ki Yong, Chun Woo Hee, Kim Su Hyun, Park So Yi și regizorul Jo Hyun Taek.

The Atypical Family spune povestea unei familii de persoane cu superputeri care și-au pierdut abilitățile din cauza unor boli cronice comune oamenilor din zilele noastre și a unei femei care se implică în relația cu aceștia. În dramă, Kim Su Hyun o interpretează pe Bok Dong Hee, care și-a pierdut abilitatea de a zbura după ce a devenit supraponderală.

La conferința de presă, Kim Su Hyun a explicat de ce a ales acest rol: „Am jucat un personaj negativ înfricoșător în drama mea anterioară, iar The Atypical Family avea o notă mai luminoasă și mai umană, ceea ce mi-a plăcut foarte mult. De asemenea, nu am vrut să-l dezamăgesc pe regizorul care m-a luat în considerare pentru acest rol.”

Despre transformarea ei șocantă, ea a spus: „Nici eu nu m-am recunoscut”, adăugând: „Îmi place foarte mult să încerc lucruri noi. De fapt, la început, chiar și managerii mei m-au întrebat: „Nu va fi frumos, vei fi ok?”. Cu toate acestea, am fost surprinsă că m-au luat în considerare pentru acest rol. De asemenea, dacă au existat prejudecăți despre mine în trecut, m-am gândit că aș putea să le spulber complet [jucând acest personaj]”.

Regizorul Jo Hyun Taek, ascultând-o pe Kim Su Hyun, a vorbit despre eforturile pe care le-a depus pentru machiajul special, spunând: „Este într-adevăr un proces mai intens decât credeți.”

El a continuat: „Înainte de filmări, a trebuit să petreacă aproape 7-8 ore de fiecare dată pentru a se machia, iar după ce filmările se încheiau, trebuia și îndepărtat. A face un machiaj atât de special pe pielea unei actrițe poate fi inconfortabil și nu este foarte sănătos, așa că îi sunt cu adevărat recunoscător că a luat o decizie atât de importantă.”

Regizorul Jo a împărtășit, de asemenea, o relatare interesantă despre faptul că personalul nu a recunoscut-o pe actriță după ce aceasta s-a machiat special. El a spus: „Unii membri ai personalului nici măcar nu știau că era Su Hyun și după ce au văzut-o au spus: «Nu știu cine este, dar ar arăta bine dacă ar slăbi».”

Kim Su Hyun a câștigat recunoaștere globală prin Avengers: Age of Ultron. Ea a fost primul actor coreean care a jucat într-un film din Universul Cinematografic Marvel (MCU). De atunci, ea a jucat în mai multe producții de la Hollywood, precum The Dark Tower și Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald.

În ciuda faptului că are o filmografie impresionantă la Hollywood, Su Hyun a mărturisit că își dorește mai presus de toate recunoașterea în Coreea, spunând: „Dacă este ceva ce vreau să obțin prin această dramă, este recunoașterea, mai ales în Coreea. Am ales drama imediat cu dorința de a lucra la ea cât mai curând posibil.”

K-drama este disponibilă pentru streaming pe Netflix.

SURSA

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *