Îți place Lee Jae Wook? Iată 7 kdrame pe care trebuie să le vezi neapărat

Lee Jae Wook a ținut prima pagină a ziarelor în ultima vreme datorită noii sale relații cu artista Karina de la aespa. Văzuți pentru prima dată împreună ca participanți la Săptămâna Modei de la Milano, o sursă a declarat pentru Dispatch că au simțit probabil „dragoste la prima vedere”. Actorul și-a făcut debutul pe ecran prin Memories Of The Alhambra, unde a jucat un rol secundar ca hacker-programator. De atunci, el a continuat să joace în mai multe K-dramas notabile (inclusiv în noua lansare Disney+ The Impossible Heir), așa că am alcătuit o listă de drame pe care le puteți viziona dacă abia începeți să-l cunoașteți (și să-l iubiți) pe Jae Wook!

 1. Memories Of The Alhambra (2018)
  Distribuție: Hyun Bin, Park Shin Hye, Park Chanyeol

Rolul de debut al lui Jae Wook a fost în filmul romantic SF Memories Of The Alhambra din 2018. Yoo Jin Woo (Hyun Bin) este directorul executiv al unei companii de investiții specializată în dispozitive optice. El călătorește în Granada, Spania, pentru a se întâlni cu Jung Se Soo (Park Chanyeol), creatorul unui joc AR revoluționar despre bătăliile medievale din Alhambra. Cu toate acestea, Se Joo a dispărut și, în schimb, Jin Woo o întâlnește pe sora mai mare a lui Se Joo, proprietara pensiunii Jung Hee Joo (Park Shin Hye).

În dramă el joacă rolul lui Marco Han (AR game ID „marco”), programator și hacker care este afiliat cu – și ucis accidental de – Se Joo.

 1. Extraordinary You (2019)
  Distribuție: Kim Hye Yoon, Rowoon, Lee Jae Wook, Lee Na Eun, Lee Na Eun

Bazat pe popularul webtoon July Found By Chance, Extraordinary You este o dramă despre viața aparent perfectă a lui Eun Dan Oh (Kim Hye Yoon), It Girl din campus. Cu toate acestea, viziunea ei asupra lumii este răsturnată atunci când descoperă că este o figurantă (nici măcar protagonista principală!) într-o carte de benzi desenate numită Secret. Nemulțumită de finalul ei prestabilit, ea decide să-și schimbe destinul. Dar oare îi va aduce întâlnirea cu misterioasa elevă numărul 13/Ha Ru (Rowoon) finalul fericit pe care îl caută?

Jae Wook îl interpretează pe Baek Kyung, un student nepoliticos și arogant care are un tată abuziv și o mamă vitregă lacomă. El este logodit cu Dan-oh și amândoi sunt nemulțumiți de căsătoria lor aranjată. Cu toate acestea, el devine încet-încet gelos pe relația ei în curs de dezvoltare cu Ha Ru.

 1. Do Do Sol Sol La La Sol (2020)
  Distribuție: A: Lee Jae Wook, Go Ara

Gu Ra Ra Ra (Go Ara) este o pianistă veselă a cărei viață se destramă atunci când familia ei pierde totul. În timp ce încearcă să supraviețuiască intorsăturii de situație, de la bogăție la sărăcie, ea îl întâlnește pe misteriosul Sun Woo Jun (Lee Jae Wook), un muncitor cu inimă caldă. Această comedie romantică vă va aduce râsete și lacrimi, pe măsură ce cei doi ajung să însemne ceva special unul pentru celălalt.

Do Do Do Do Sol Sol La La Sol a marcat primul proiect al lui Jae Wook în care a jucat rolul principal!

 1. Alchemy Of Souls (2022)
  Distribuție: Algebria Almei, Algebria Almei (2022) Lee Jae Wook, Jung So Min, Go Yoon Jung, Hwang Min Hyun

Fapt amuzant: Jae Wook a refuzat inițial rolul său din Alchemy Of Souls – „A fost o punere în scenă incredibil de dificilă, iar situațiile erau inedite, așa că a fost greu să îmi imaginez [scenariul]. Era un scenariu cu spații și decoruri noi”, a declarat el pentru site-ul coreean de celebrități Xportnews. Cu toate acestea, actorul a decis să accepte provocarea de a-l portretiza pe Jang Uk. „Din perspectiva actorului, sunt incredibil de mulțumit de rezultate”.

 1. Death’s Game (2023)
  Distribuția: Death Death of the Death (Death of the Death) (filmul „Moartea lui Death”) Seo In Guk, Park So Dam, Choi Siwon de la Super Junior, Lee Do Hyun, Kim Jae Wook, Oh Jung Se.

Death’s Game se bazează pe un webtoon popular și îl urmărește pe Choi Yee Jae (Seo In Guk), care își pune capăt zilelor după ce s-a chinuit să păstreze un loc de muncă timp de șapte ani. Insultată, Moartea (Park So Dam) visează o pedeapsă neobișnuit de crudă: se va reîncarna de 12 ori, „și indiferent în ce corp te vei trezi, vei muri oricum”. Când Yee Jae protestează, Moartea îi oferă o singură cale de scăpare: „În funcție de eforturile tale, vei putea găsi o versiune diferită a sfârșitului tău.” Va reuși el să scape de moarte de 12 ori?

 1. The Impossible Heir (2024)
  Distribuție: Lee Jae Wook, Lee Jun Young, Hong Suzu

The Impossible Heir spune povestea a trei indivizi care formează o alianță improbabilă și plănuiesc să doboare cel mai mare conglomerat din Coreea de Sud. Han Tae Oh (Lee Jae Wook) trăiește o viață dificilă, la baza lanțului trofic social, după ce tatăl său a fost încarcerat pentru crimă.

Kang In Ha (Lee Jun Young) este fiul nelegitim al unui cap de chaebol care vrea să devină moștenitorul companiei tatălui său, în timp ce Na Hye Won (Hong Suzu) este în permanență la mila cămătarilor din cauza datoriilor mamei sale la jocurile de noroc. Împreună, cei trei arată cât de departe sunt dispuși să meargă pentru a-și atinge scopurile.

 1. Hong Rang (2024)
  Distribuție: Rang Rang (2424) Lee Jae Wook, Jo Bo Ah, Jung Ga Ram, Uhm Ji Won, Park Byung Eun, Kim Jae Wook.

Drama romantică istorică are loc în timpul dinastiei Joseon și rmărește povestea personajului principal Hong Rang (Lee Jae Wook), fiul unui negustor care a dispărut când avea opt ani și reapare la vârsta de 20 de ani. Jae Yi (Jo Bo-ah), sora vitregă a lui Hong Rang, îl caută de când a dispărut și este ușurată că s-a întors – până când suspectează că nu este adevăratul Hong Rang.

Bonus: True Beauty (2020)
Distribuție: A: Moon Ga Young, Cha Eun Woo, Hwang In Youp, Park Yoo Na.

Lee Jae Wook și Kim Hye Yoon au făcut o apariție cameo în True Beauty ca personajele lor din Extraordinary You! „Mulți dintre aceiași membri ai personalului cu care am lucrat în Extraordinary You au fost acolo”, a împărtășit el despre experiența lor de filmare. „A fost foarte revigorant. A trecut aproximativ un an de când s-a încheiat drama, așa că m-am bucurat să-i revăd pe toți și mi-a plăcut foarte mult să filmez.”

Jae Wook a apărut, de asemenea, în filmul de acțiune polițistă Netflix Kill Boksoon în rolul tânărului Cha Min Kyu (rolul jucat de Sol Kyung Gu).

SURSA

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *