7 serii anime care ar fi remake-uri grozave de k-drame!

În decursul mai multor ani, fanii au putut să vadă redări live ale benzilor desenate coreene preferate (manhwa), dar rareori am văzut anime-urile revizuite în acțiune live! Așadar, iată șapte serii de anime-uri care ar face k-drama remakes grozave!

1. Romantic Killer: O tânără fată de liceu care nu a avut niciodată un interes pentru relații sau dragoste, în general, își găsește trei cele mai mari și vinovate plăceri: pisicile, ciocolata și jocurile video. Toate acestea, însă, vor fi luate de o zână magică! Întorsătura? Pentru a recupera aceste plăceri vinovate, ea trebuie să formeze o relație romantică, astfel încât să simtă ce este de fapt dragostea adevărată!

2. Kamisama Kiss: Trecând printr-o serie de evenimente nefericite, Nanami ajunge să salveze un bărbat dintr-un accident. Aceasta este răsplătită la scurt timp după aceea cu o casă, drept mulțumire pentru faptul că l-a salvat. Această casă nu este ca oricare alta, întrucât se dovedește mai apoi a fi un templu. Pregătiți-vă pentru o serie plină de fantezie și romantism!

3.Fruits Basket:  Fanii au primit „Boy Over Flowers” ​​ca o interpretare live, dar nimic nu bate clasicul „Fruits Basket”, o poveste bazată pe semnele zodiacale. Ar fi grozav să vedem cum producătorii de drame ar face ca toate personajele să se transforme în zodiile lor!

4. Yona of the Dawn: Personaje minunate și pline de acțiune; imaginați-vă și o gamă plină de stele, iar această dramă ar fi totul! O prințesă care află că persoana pe care o iubește nu este cine pare a fi, ci un gardian care iubește eroina, care își trădează cei mai buni prieteni, iar lista continuă!

5. Spy Family: Cu siguranță, aceasta ar fi o intrigă dramatică foarte interesantă dacă ar fi revizuită ca o dramă coreeană. Cu un spion și un asasin sub acoperire, precum și o fetiță orfană cu puteri de citire a minții, ce nu este de iubit în această poveste?!

6.A Silent Voice: Deși nu este un serial animat, ci mai degrabă un film, „A Silent Voice” se concentrează pe o fată care a fost agresată din cauza tulburărilor de auz. Trec câțiva ani, iar cei care au agresat-o fac eforturi pentru a-și modifica acțiunile trecute. Odată cu ritmul filmului, aceasta ar fi o mare melodramatică și contemporană K-dramă!

7. Free! Iwatobi Swim Club: De ce nu există atât de multe drame bazate pe sport? Dintre cele care au fost lansate, este rar să vezi vreuna dintre ele devenind un succes uriaș. Fanii k-dramelor au putut viziona o dramă de scrimă prin „Twenty One Twenty Five”, o dramă de majorete din „Cheer Up” și badminton din „Racket Boys”, dar fanii nu au văzut încă o dramă bazată exclusiv pe înot! ,,Free!”ar fi o dramă minunată pentru sezonul de vară, nu credeți?

Există atât de multe anime-uri care ar face k-drame minunate… Sperăm că le vom putea vedea recreate în viitor!

Articol scris de colaboratoarea noastră, ANNA.

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Mă puteți urmări și pe contul de Instagram, unde recomand o mulțime de cărți de autori asiatici, sau despre cultura asiatică.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *