Zo In Sung va avea rolul principal într-un nou film

Presa internațională relatează că îndrăgitul actor coreean Zo In Sung se va reîntâlni cu regizorul Ryu Seung Wan în viitorul film intitulat Humint. Agenția lui Zo In Sung a dat o declarație oficială cu privire la aceste informații despre film. Compania IOK spune: „Noul film al regizorului Ryu Seung Wan este oferit lui Zo In Sung. În prezent, acesta analizează propunerea”.

Rapoartele au dezvăluit că viitorul film se va învârti în jurul a trei bărbați. Doar numele lui Zo In Sung a fost dezvăluit în posibila distribuție a viitorului film Humint.

Dacă Zo In Sung decide să se alăture filmului, aceasta va fi a treia oară când va lucra cu regizorul. Cei doi au colaborat anterior la filmele de succes Smugglers și Escape from Mogadishu.

Regizorul Ryu Seung Wan este cunoscut pentru crearea filmelor de succes The Berlin File, Veteran, The Battleship Island, Smugglers, Escape from Mogadishu și multe altele. De asemenea, regizorul este așteptat să creeze a doua parte din Veteran și The Berlin File.

Anul trecut, Zo In Sung a fost activ în mai multe K-drame, filme și emisiuni de varietate.

Actorul de top a condus K-drama de succes Disney+ Moving alături de Ryu Seung Ryong, Han Hyo Joo, Cha Tae Hyun, Ryu Seung Beom și Kim Sung Kyun. De asemenea, a făcut parte din filmul Smugglers, pentru care a lucrat alături de Kim Hye Soo și Yeom Jung Ah.

Zo In Sung a revenit, de asemenea, în noul sezon al emisiunii Unexpected Business in California alături de Cha Tae Hyun și a avut o apariție specială în GBRB: Reap What You Sow pentru a-și arăta sprijinul față de prietenii săi actori.

Actorul de top este așteptat, de asemenea, să apară în viitorul film Hope, alături de Hwang Jung Min, Jung Ho Yeon, Michael Fassbender și Alicia Vikander.

Vă doriți să îl vedeți pe Zo In Sung într-un nou film creat de regizorul Ryu Seung Wan?

SURSA

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *