„Queen of Tears” depășește oficial ratingul lui „Crash Landing On You”

Queen of Tears a preluat tronul și are oficial cea mai mare audiență din istoria K-dramelor marca tvN. Episodul final din Queen of Tears a fost difuzat pe 28 aprilie și a arătat cum Baek Hyun Woo și Hong Hae In au rămas împreună în ciuda tuturor obstacolelor din viața lor. A primit un rating mediu la nivel național de 24,850%, cel mai mare record al acestora în toată difuzarea K-dramelor.

Episodul final a depășind recordul anterior al Crash Landing of You, care a obținut cel mai mare rating de 21,683 % în 2020.

Queen of Tears a început cu 5,9 procente de audiență în primul episod. Cu doar patru episoade lansate, K-drama a atins deja cote de audiență de două cifre. La episodul 9, Queen of Tears s-a clasat oficial pe primul loc între toate K-dramele difuzate în weekend. K-drama a păstrat acest record până la ultimul episod.

În episodul al 12-lea, Queen of Tears a doborât un alt record, a depășit ratingul K-dramei de succes din 2016, Goblin, și a avut al doilea cel mai mare rating de audiență din istoria K-dramei tvN. În afară de asta, K-drama a urmat după o vreme sezonul 2 din 2023 Taxi Driverm depășind pragul de 20%.

În cele din urmă, în cel de-al 16-lea episod, Queen of Tears a înregistrat 24,850 % și a devenit oficial cea mai vizionată K-drama tvN din toate timpurile.

Queen of Tears și-a depășit în mod constant propriul record pentru cel mai mare rating de audiență în fiecare săptămână de la premiera sa. Audiența sa a crescut în mod constant, fără niciun declin, indiferent de ziua săptămânii.

Queen of Tears se învârte în jurul vieții și poveștii de dragoste a unei moștenitoare a conglomeratului Queens Group și a soțului ei avocat. Rolurile din serial au fost interpretate de Kim Soo Hyun, Kim Ji Won, Park Sung Hoon, Kwak Dong Yeon, Lee Joo Bin și alții.

Queen of Tears este opera recentă a regizorilor de primă clasă Kim Hee Won (Vincenzo), Jang Young Woo și a scriitoarei Park Ji Eun (Crash Landing on You, The Legend of the Blue Sea și My Love from the Star).

Queen of Tears și-a difuzat episodul final weekendul trecut la ora 21:20 KST. K-drama poate fi vizionată în continuare prin intermediul canalului de difuzare tvN și al platformei globale OTT, Netflix.

Felicitări întregii distribuții și echipei din Regina Lacrimilor!

SURSA

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *