Controversă legată de turneul Stray Kids „5-STAR DOME TOUR”, internauții critică JYP Entertainment

Recent a fost făcut un anunț că Stray Kids se va lansa într-un turneu care începe în luna august. Cu cinci spectacole în total, patru dintre concertele vor avea loc în Japonia, în timp ce al cincelea show va avea loc la Seul. În acest sens, primul concert japonez la Fukuoka pe 16 și 17 august are loc la doar o zi după Ziua Independenței Coreei. Sărbătoarea comemorează ziua în care Coreea a fost eliberată de sub dominația colonială japoneză în 1945. Aceasta este, fără îndoială, cea mai serioasă dintre problemele pe care fanii coreeni le au cu turneul și este de înțeles. Mai multe detalii în articol.

În timp ce mulți fani sunt încântați de oportunitatea de a vedea Stray Kids și de a asculta noile melodii de pe cel mai recent album al lor,  ★★★★★ (5-STAR), internauții coreeni s-au grăbit să exprime mai multe plângeri și critici cu privire la alegerea datele și locurile pentru turul domului.

Criticile vizează, desigur, JYP Entertainment și, mai precis, Divizia 1 (divizia casei de discuri responsabilă de Stray Kids), mai degrabă decât membrii înșiși. În primul rând, fanii sunt îngrijorați că acest turneu va veni prea curând după turneul mondial MANIAC, care a durat aproape un an întreg și s-a încheiat abia la începutul lunii aprilie. Pare o modalitate sigură ca membrii trupei să devină suprasolicitați și să pună presiune asupra sănătății lor.

În afară de sănătatea membrilor, fanii coreeni cred că este nedrept că mai mult de jumătate din locațiile în care Stray Kids au avut concerte să fie în afara Coreei de Sud, în ciuda faptului că sunt un grup K-Pop. În plus, și faptul că primele trei opriri ale 5-STAR Dome Tour vor fi în Japonia, iar doar a patra va fi în Coreea, îi deranjează pe fanii coreeni.

În acest sens, primul concert japonez la Fukuoka pe 16 și 17 august are loc la doar o zi după Ziua Independenței Coreei. Sărbătoarea, care are loc pe 15 august, comemorează ziua în care Coreea a fost eliberată de sub dominația colonială japoneză în 1945. Aceasta este, fără îndoială, cea mai serioasă dintre problemele pe care fanii coreeni le au cu turneul și este de înțeles.

Vorbind despre sărbători, concertul de la Seul va avea loc în timpul  vacanței lungi Chuseok pe 30 septembrie și 1 octombrie, care este de obicei o perioadă pe care internauții coreeni o petrec cu prietenii și familia. Nu numai că membrii Stray Kids nu vor putea participa, dar fanii ar putea fi nevoiți să aleagă între a fi alături de cei dragi sau a merge la concert. În plus, va fi dificil pentru oamenii din afara Seulului să obțină transport și cazare în oraș în această perioadă, deoarece atât de mulți oameni au planificat deja vacanța din timp.

În cele din urmă, fanii sunt îngrijorați de faptul că va fi greu să obțină bilete la concertul din Seul de la KSPO Dome din Seul, deoarece locația găzduiește doar 15.000 de persoane. Evenimentele anterioare pe care Stray Kids le-au avut la locație s-au vândut complet, așa că un eveniment de două zile pare prea scurt pentru ca fiecare fan să poată obține bilete.

Multe critici la adresa turneului au fost discutate online, internauții coreeni împărtășindu-și gândurile și opiniile despre toate problemele potențiale.

Fanii speră că, dacă își vor exprima plângerile suficient, datele și alte probleme din jurul turneului ar putea fi schimbate.

SURSA Articol adaptat de către colaboratoarea noastră, Lucia.

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *