TOP 5 DEBUTURI KPOP

Kpop-ul este într-o continuă  schimbare, apar din ce în ce mai multe concepte și melodii noi. În ultimii ani, au apărut diferite  trupe care ne-au încântat de la bun început cu stilul lor muzical.

Astăzi am să vă prezint melodiile de debut care pe mine m-au atras de la început, fie ele mai vechi sau mai noi. O să le pun în ordine cronologică. Sper să vă placă și vouă (măcar una din 5).

1. FIRE de la 2NE1

2NE1 (twenty-one) a fost o trupă de fete din Coreea de Sud care a debutat sub YG Entertainment pe 6 mai 2009 cu melodia Fire. Trupa a fost formata din CL, Bom,Dara și Minzy. Melodia a fost postată în două variante, una filmată stradal și una într-un spațiu. „Fire” a câștigat diferite premii: Melodia lunii mai (Cyworld Digital Music Awards), Hot Online Song (Mnet 20’s Choice Awards) și Best Music Video(Mnet Asian Music Awards).

2. Like Ohh-Ahh de la TWICE

Twice este un grup de fete din Coreea de Sud format de JYP Entertainment prin emisiunea din anul 2015 Sixteen. Grupul este compus din nouă membri: Nayeon, Jeongyeon, Momo, Sana, Jihyo, Mina, Dahyun, Chaeyoung și Tzuyu. Grupul a debutat pe 20 octombrie 2015, cu piesa lor Like Ohh-Ahh. MV-ul lor a fost primul MV de debut care a atins valoarea de 100 de milioane de vizualizări!

3.BOOMBAYAH de la BLACKPINK

Grupul a debutat pe 8 august 2016, cu albumul lor unic Square One, care a inclus „WHISTLE” și „BOOMBAYAH”.Trupa de fete este din Coreea de Sud și  formată de YG Entertainment ,având ca membre pe Lisa,Jennie,Jisoo și  Rose.„BOOMBAYAH” a devenit primul număr al grupului în topul Billboard World Digital Songs și a stabilit recordul drept cel mai vizionat videoclip muzical de debut de către un artist K-Pop.

Citește și Netflix lansează un documentar despre trupa BLACKPINK.

4. DRUM de la CHECKMATE

https://youtu.be/NR90x3JUIpA

CHECKMATE este un grup mixt în cadrul GRACE COMPANY Entertainment. În prezent, acesta sunt formate din 4 membri: Sieun, Suri, Yongseok și Noah. Au debutat pe 21 septembrie 2020 cu „DRUM”.Melodia exotică si coregrafie care prinde repede cu siguranță vă va face să stați până la sfârșit.Să nu uităm și de vestimentație șistilul lor care atrage.

5. DOOM DOOM TA de la TRI.BE

TRI.BE este un grup de fete în cadrul TR Entertainment și Mellow Entertainment în Coreea și Republic Records în SUA, anterior sub Lionheart Entertainment și sunt co-gestionate de Universal Music. În prezent, acesta sunt formate din 7 membri: Hyunbin ,Jia, Mire ,Soeun ,Jinha, Kellyși Songsun. Au debutat pe 17 februarie 2021 cu albumul single „Da Loca”,cu melodia DOOM DOOM TA. Numărul optimist a fost însoțit de un videoclip muzical fascinant, cu coregrafii clare și o multitudine de animale.

Despre autoarea articolului

Mă numesc Luminița Alecsă, sunt elevă și sunt pasionată de Coreea de Sud. Ascult kpop și vizionez k-drame zilnic. Cred că în viață ar trebui să facem ceea ce ne place,că așa  vom trăi bine.

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP și K-Drama.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *