„GIRL’S RE:VERSE”, un spectacol virtual de supraviețuire cu idoli K-pop

A poster of the K-pop idol survival show 'GIRL'S RE:VERSE' is seen in this photo provided by Kakao Entertainment. Yonhap

„GIRL’S RE:VERSE” va fi o emisiune experimentală de supraviețuire cu idoli K-pop, în care aceștia vor interpreta personaje de realitate virtuală (VR) pentru a concura într-o lume virtuală, a declarat Kakao Entertainment.

Amplasat într-un metavers numit W, cei 30 de concurenți din emisiunea de supraviețuire își vor juca avatarurile corespunzătoare pentru a avea ocazia să debuteze ca membri ai unui nou grup virtual, a spus unitatea de divertisment a lui Kakao.

Tehnologia de captare a mișcării pe întregul corp va fi folosită pentru a urmări performanțele concurenților, care vor purta o cască VR și vor folosi controlere atunci când cântă și dansează în spații separate.

Cho Wook-hyun, producătorul-șef, a spus că formatul virtual va ajuta să evidențieze laturile mai intime și mai naturale ale membrilor participanți.

„Deoarece concurenții concurează într-o lume virtuală, personajele lor se bucură de mai multă libertate decât în viața reală”, a spus Cho într-o conferință de presă. „Pe măsură ce concurenții își vor ascunde identitatea, personajele lor își vor arăta mai mult personalitățile și gândurile lor sincere.”

Reality show-ul va fi găzduit de dansatorul Aiki; Bada, membră a grupului de fete din anii ’90 S.E.S.; Pengsoo, un personaj pinguin uriaș; și animatorul Boom, toți care vor avea propriile lor avatare.

Sohn Su-jeong, co-producătorul său, a spus că concurenții nu vor fi judecați doar după performanțe, ci și după capacitatea de a opera în mod eficient personajele virtuale pentru a-și arăta farmecul.

„Am cerut colaborat cu compozitori celebri la o nouă melodie și o versiune foarte bună a noii melodii este deja gata”, a declarat Sohn.

Spectatorii vor putea vota prin KakaoPage, platforma mobilă Kakao, pentru a alege câștigătorii.

„GIRL’S RE:VERSE” va avea premiera luni și va fi disponibil pentru streaming atât prin KakaoPage, cât și pe YouTube, pentru telespectatorii internaționali din 40 de țări.

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Mă puteți urmări și pe contul de Instagram, unde recomand o mulțime de cărți de autori asiatici, sau despre cultura asiatică.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *