Explorați Italia prin ochii lui Lee Felix, Stray Kids: imagini din călătoria sa recentă

Lee Felix, de la Stray Kids, s-a angajat recent într-o călătorie în Italia de neuitat pentru evenimentul Louis Vuitton Cruise 2024 (LVCRUISE24), desfășurat în decorul rafinat al Isola Bella de pe Lacul Maggiore. În timp ce și-a împărtășit experiențele prin intermediul rețelelor sociale, fanii au fost la curent atât cu evenimentul de mare profil, cât și despre alura pitorească a Italiei.


Începând cu prezența sa la marea vitrină a LV, Felix a postat imagini cu întâlnirea sa cu stimatul director de creație pentru femei al Louis Vuitton, Nicolas Ghesquiere. În mijlocul opulenței Palazzo Borromeo, unde a avut loc evenimentul, carisma convingătoare a lui Felix s-a îmbinat perfect cu măreția palatului.

Actualizările sale de pe rețelele sociale au trecut apoi de la splendoarea regală a palatului la farmecul orașelor italiene. Felix a fost surprins plimbându-se de-a lungul străzilor pietruite îmbibate de ploaie, cu părul blond aranjat într-un coc șic pe jumătate în sus-jumătate în jos și purtând o geantă Louis Vuitton, împodobită cu accente aurii.

Vedeta și-a continuat jurnalul vizual împărtășind imagini cu el însuși, fie că admiră priveliștile îmbrăcat într-un tricou LV supradimensionat sau savurând înghețată locală pe fundalul structurilor baroc, în tot acest timp îmbrăcând o pălărie neagră de tip Louis Vuitton.

De asemenea, Felix a primit de asemenea multe comentarii de apreciere de la adepții săi, aceștia presărând fraze italienești pe Instagram, precum „Ciao Italia” sau „Bellissimo Italia”. 

Fanii anticipează cu nerăbdare mai multe actualizări Instagram din aventura italiană a lui Felix, în special un nou vlog. Ei l-au văzut pe Felix ținând mini-camera, pe care o folosește de obicei pentru „vlog-urile lui sunshine”, stârnind speranța pentru o privire în culise asupra escapadei sale italiene.

Iată mai jos o selecție de poze din aventura sa în Italia:

SURSA

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *