Top 5 rapperi coreeni

Deși idolii K-Pop se bucură de o celebritate mai mare, coreenii au o mulțime de artiști talentați și din zona de R&B sau Hip-Hop. Și aceștia au acea profunzime care îi definește pe artiștii coreeni, cuplată cu voci incredibile și o imagine genială. Am descoperit câțiva care sunt atât de buni încât te ung pe suflet cu muzica lor și cu prestația de pe scenă.

Simon Dominic 정기석

Simon este unul dintre cei mai cunoscuți hip hoperi din Coreea de Sud, atât datorită pieselor devenite hit, cât și datorită emisiunilor de tip reality show în care a apărut de-a lungul anilor. Face parte din label-ul AOMG, deținut de Jay Park, un muzician de origine coreeană din SUA.

Simon are 35 de ani, iar printre cele mai cunoscut piese ale sale se numără Simon Dominic și Make Her Dance.

LOCO 권혁우

Loco face parte din același label precum Simon Dominic, AOMG, are 30 de ani și recent a ieșit din armată (în Coreea e obligatoriu). Cunoscut pentru piese precum Late Night sau MAMAMOO.

Leellamarz 김민겸

Leellamarz are 25 de ani și a ajuns cunoscut datorită unui show de talente, Show me the Money, unde a fost chiar în echipa lui Simon Dominic.

Grey 이성화

Grey are 33 de ani și este considerat unul dintre cei mai arătoși rapperi coreeni.

Jay Park 박재범

Jay Park este cunoscut și în SUA și în Coreea și este un entertainer complet care dansează, cântă și are un label muzical, AOMG.

Mă puteți urmări și pe Instagram sau Facebook. ❤️

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *