De ce ar trebui să urmărești „The Impossible Heir” cu Lee Jae Wook

Lee Jae Wook se află în centrul atenției perioada aceasta, grație vieții sale personale, dar mai ales datorită carierei sale de actor în plină expansiune. Proaspăt ieșit din drame coreene care au făcut vâlvă, precum Alchemy Of Souls și Death’s Game, tânărul de 26 de ani revine cu un alt serial plin de acțiune. El este protagonistul dramei Disney+ The Impossible Heir, alături de Lee Jun Young și Hong Su Zu. Haideți să aruncăm o privire la motivele pentru care merită să ne facem timp pentru această dramă, mai ales că este ceva la cei trei actori principali care strigă chimie!

Intriga creează dependență
În primul rând, The Impossible Heir are o intrigă foarte interesantă. Serialul este plin de elemente de disperare, înșelăciune și chiar romantism. Trei indivizi formează o alianță improbabilă în încercarea de a răsturna cel mai mare conglomerat din Coreea de Sud.

Acești indivizi sunt Han Tae Oh (Lee Jae Wook), Kang In Ha (Lee Jun Young) și Na Hye Won (Hong Su Zu). Toți au propriile motivații în a-și uni forțele în ceea ce pare a fi un plan absurd și irealizabil. Cei trei arată cât de departe sunt dispuși să meargă de dragul scopurilor lor.

După primele episoade lansate, toată lumea este curioasă cum își va continua distribuția planurile până la final. Va reuși Na Hye Won să rețină obiectivele lui Tae Oh și In Ha? Vor rămâne Tae Oh și In Ha prieteni după toate acestea? Și cine sunt corpurile fără viață zărite în fața lui Tae Oh chiar la începutul serialului?

Lee Jae Wook este fiul unui criminal în The Impossible Heir
Lee Jae Wook ne-a cucerit cu nonșalantul, dar iubitorul Baek Kyung din Extraordinary You,
în care au jucat și Rowoon și Kim Hye Yoon. Dar drama care a contribuit masiv la faima și cariera sa a fost Alchemy of Souls, care a avut două sezoane!

În The Impossible Heir (Moștenitorul imposibil), el interpretează un Han Tae Oh rece și hotărât, care a dus o viață dificilă din cauza tatălui său adoptiv. El face parte din top 0,01% oameni inteligenți din țară, adică este un geniu. Din nefericire, a crescut într-o familie în care tatăl său a abuzat-o fizic pe mama sa.

Într-o zi, tatăl său a fost încarcerat pentru că a ucis-o pe mama lui Tae Oh. Dar tatăl său se întoarce să-l bântuie, în ciuda faptului că a fugit de umbra lui ani de zile. El vrea cu disperare să își schimbe viața în bine. Cu inteligența și determinarea sa, Tae Oh formează o legătură strânsă cu In Ha, care este fiul nelegitim al unui chaebol. Totuși, dacă vă gândiți acum că Tae Oh va cădea sub superioritatea economică a lui In Ha, mai gândiți-vă o dată.

Într-unul dintre afișele principale ale dramei, un citat al lui Tae Oh spune: „Îmi voi transforma stăpânul în câinele meu”. Tae Oh va fi responsabil pentru toate strategiile și tacticile de care In Ha are nevoie pentru a putea prelua compania familiei sale, Kangoh Group.

Lee Jun Young se luptă să devină moștenitor
Poate că l-ați urmărit pe Lee Jun Young în rolul tipului fermecător din Badland Hunters, sau al colegului de birou cu o personalitate timidă, dar emoționantă din Love and Leashes.

Dar în The Impossible Heir, Jun Young apare ca fiind rușinea chaebol-ului sau a familiei lor bogate, pentru că este copilul nelegitim al tatălui său. Crescând, nu a avut nicio șansă nici măcar să își strige tatăl în public, fără teamă sau judecată.

Primele episoade au arătat afecțiunea și dorința neclintită a lui In Ha pentru familia sa, în special pentru tatăl său. In Ha și Tae Oh s-au întâlnit pentru prima dată ca dușmani în liceu. In Ha se împrietenește în cele din urmă cu Tae Oh pentru că probabil vede asemănări între Tae Oh (care este fiul unui criminal) și el însuși – amândoi sunt evitați de societate.

Împreună plănuiesc să îl facă pe In Ha eligibil pentru a deveni moștenitorul tatălui său. Încet, dar sigur, își croiesc drum spre vârf.

Hong Su Zu este un copil împovărat dependența de de jocurile de noroc a mamei sale
The Impossible Heir este prima dramă în care Hong Su Zu joacă un rol principal. Actrița a jucat în videoclipul lui Chanyeol de la EXO, Chanyeol, pentru single-ul său, „SSFW”. Su Zu a jucat, de asemenea, rolul lui Jin Ah în Sweet Home 2. Ea a fost unul dintre cetățenii noii ascunzători subterane în care locuiește personajul lui Go Min Si.

În mijlocul a tot ceea ce se întâmplă, Hye Won este o fată inteligentă care s-a săturat să fie amenințată pentru a plăti datoria mamei sale. Cămătarii sunt mereu în urma ei, așteptând ca ea să plătească datoria. Dar ea refuză să le accepte cererile.

Pe măsură ce îi cunoaște pe Tae Oh și In Ha, este motivată de gândul de a lăsa în urmă viața ei patetică, fugind mereu de cămătari – și de a-și face un viitor mai demn. Cu toate acestea, existența ei pare să reprezinte o amenințare pentru prietenia și planurile lui Tae Oh și In Ha.

Chimia din distribuție este uluitoare
Este ceva la cei trei actori care strigă chimie! Fanii simt deja vibrații ~romantice~ între personajele lui Jun Young și Su Zu. După primele două episoade, fanii sunt de asemenea încântați de triunghiul amoros. Și, deocamdată, sincer, nu ne putem da seama dacă ne place trocul triunghiului amoros.

Cu toate acestea, personajele lui Jae Wook, Jun Young și Su Zu arată în continuare ca un grup uimitor de oameni disperați care tânjesc să ajungă în vârful lanțului trofic. Într-unul dintre trailerele serialului, Hye Won este auzită declarând cuvintele: „Indiferent ce se întâmplă, voi face lucrurile pe care am spus că le voi face”. Asta, în timp ce planul lor ia cumva o cale diferită și violentă.

În ciuda a toate acestea, cei trei manifestă o determinare extremă față de scopul lor – și, desigur, va trebui să urmărim până la final pentru a afla dacă reușesc ceea ce își propun.

Iată trailerul oficial al serialului The Impossible Heir:

SURSA

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *