Seventeen strălucesc în concertul „Follow Again” de pe stadionul din Incheon

Trupa Seventeen a început turneul „Follow” cu un concert spectaculos! Pe 30 și 31 martie, trupa a susținut concertul „Follow Again” pe Stadionul din Incheon, marcând astfel începutul turneului encore „Follow”.

Timp de două zile, Seventeen a găzduit în jur de 56.000 de spectatori pe stadionul din Incheon, care a avut un ecran LED la scară mare și o scenă mobilă ce a permis trupei să experimenteze mai multe performanțe la o scară complet diferită. În plus, Seventeen a concertat în sfârșit ca grup complet de 13 membri, căci S.Coups și Jeong Han s-au întors pe scenă după ce s-au recuperat.

În timp ce ovațiile către Seventeen se extindeau prin tot stadionul, „Follow Again” to Incheon a început ceremonios cu melodia „Super” a trupei Seventeen, piesă ce a marcat începutul întregului turneu „Follow”. Trupa a continuat să distreze publicul cu interpretări puternice ale melodiilor lor preferate: „Don Quixote” și „Clap”.

Membrii Seventeen i-au salutat cu entuziasm pe Carat cu discursurile lor de deschidere. DK a declarat determinat: ”Mi-am rupt pantalonii [ieri] deci și azi voi „rupe” scena”, referindu-se la performanța sa din seara anterioară, care l-a făcut să își piardă pantalonii. Hoshi a distrat publicul cu ale sale „ghiare de tigru”, făcând astfel ca tot stadionul să ovaționeze, mai ales cînd a interpretat pe neașteptate piesa lui solo „Spider”, urmată de Dino cu piesa lui solo „Wait”.

S.Coup a declarat: „M-am întors [pe scenă] pentru prima dată după opt luni” și a adăugat: „Sunt părți în care ies din scenă și intru din nou, dar atunci când intru pe scenă mă voi asigura că voi cânta cât de bine voi putea”. Min Gyu a glumit: „Acum că am cântat timp de 15 minute și am vorbit timp de 40 de minute, trecem la celelalte piese?”

După discursurile distractive de deschidere ale grupului, după ce au avut prima discuție cu Carat, Seventeen a trecut la piesele emoționante ca „Don’t Wanna Cry”, „F*uk My Life” și „Rock With You”.

Evidențiind forța și talentul trupei Seventeen ca fiind uniți în continuare, interpretând piese populare inclusiv de pe ultimul lor album ”Seneteenth Heaven”, echipa vocală a Seventeen a intrat pe scenă cu interpretări ale pieselor ”Pinwheel”, ”Dust” și ”Yawn”, care i-au lăsat pe fani cu gura deschisă. Umătoarea care a urcat pe scenă a fost echipa de performance, care a dat totul arătându-și adevăratele abilități pe piesele ”I Don’t Understand But I Luv U”, ”Highlight” și ”Back 2 back”. Ultima echipă a fost cea de hip hop, încingând scena cu pasionalul rap cu piesele ”Fire”, ”Back It Up” și ”Monster”.

Reunindu-se ca unitate, Seventeen a oferit performanțe muzicale cu ”HomeRun”, ”Left & Right”, ”Beautiful” și ”God Of Music”.

Seventeen a impresionat publicul cu ”April Shower” și ” All My Love”, melodii ce au fost însoțite de un impresionant spectacol de drone care le transmitea o emoționantă scrisoare fanilor. Fanii Carat au răspuns afecțiunii idolilor cântând ”Snap Shoot” pentru grup. În timp ce Seventeen se pregătea pentru următoarea fază a concertului, a dat cuvântul trupei de dansatori și fanilor Carat, care au cântat un calup de melodii de succes ale Seventeen și și-au făcut propriul spectacol de lumini cu lightsticks.

Aproape de finalul concertului, Seventeen a interpretat ”Anyone” și ”Good To Me”. După ce s-au încărcat cu energia Carat și după ce au văzut valul oceanic de lightsticks, Seventeen a terminat concertul cu interpretarea incendiară a piesei ”Hot”, care s-a terminat la fel de fierbinte pe scenă cu focuri de artificii. Deși Seventeen a părăsit scena, fanii Carat au cerut un bis cu sloganuri ingenioase. Ca de obicei, Hoshi a promis că durata bis-ului era stabilită de cât de tare țipau Carat. În timp Ce Seventeen se întorcea pe scenă cu zâmbete strălucitoare, au interpretat ”Run To You” și ”Together”.

În final, în discursurile lor finale S.Coups a spus: ”Încă o dată am simțit că a fi pe scenă este ceva special. Cât timp sănătatea îmi va permite, voi fi cu colegii mei”. Jeong Han a continuat: ”Și astăzi a fost foarte distractiv. Deja am emoții pentru următorul concert și următoarea revenire”, în timp ce Joshua și-a exprimar recunoștința spunând: ”Mulțumesc pentru că ne dați mereu atâta energie”.

Jung a împărtășit: ”Mulțumim că ați venit să ne vedeți pe frigul ăsta”, cerând-le fanilor să aibă grijă să nu răcească. Hoshi a spus cu bucurie: ”Mulțumim pentru că ați petrecut un moment atât de prețios cu noi! Vreau ca toată lumea să se distreze și mă simt genial deoarece cred că am făcut o treabă bună [mă refer la concert]”. Won Woo a spus: ”Sunt fericit că am petrecut timp semnificativ cu Carat astăzi”.
Menționând agenda încărcată a Seventeen din acest an a adăugat: ”Hai să ne vedem mai des anul acesta”. Woozi a spus: ” Mulțumesc pentru că mă iubiți în ciuda lipsurilor mele! Voi fi alături de voi și sper să căpătați mai multă putere alături de noi”.

Publicul a aclamat trupa Seventeen, grupul s-a întors pe scenă pentru al său interminabil bis cu ”Headliner” și ”Very Nice”, oferindu-le fanilor o experiență de concert de neuitat cu energia lor neepuizabilă.

După încheierea cu succes a concertelor ”Follow” Again To Incheon a trupei Seventeen, grupul va oferi concertele ”Follow” Again To Seoul în zilele de 27 și 28 aprilie în Seoul World Cip Stadium. Apoi, Seventeen va merge în Japonia pentru a concerta pe Yanmar Staium Nagai din Osaka pe 18 și 19 mai, urmat de două nopți de concerte pe Nissan Stadium din Kanagawa pe 25 și 26 mai.

În afara concertelor, Seventeen duce la bun sfârșit programul ”The City” pentru ca fanii să se bucure de diverse distracții și activități pe lângă concerte. De asemenea, Seventeen se pregătește pentru următoarea sa revenire, prevăzută pentru 29 aprilie.

Sursa: soompi.com

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *