KISS OF LIFE: vor purta torța K-pop după BTS și BLACKPINK?

Un potențial super grup K-pop a apărut pe radarele fanilor din întreaga lume. Piesa principală a lui KISS OF LIFE „Shhh”, de pe mini-albumul de debut lansat în iulie, a urcat pe locul 7 în topul Spotify Global Viral 50, potrivit agenției S2 Entertainment. Piesa a fost înregistrată în zece regiuni din întreaga lume, inclusiv Coreea, Taiwan, Hong Kong, Japonia, Singapore, Malaezia, Australia, SUA, Thailanda și Brazilia. Topul Spotify Viral 50 este un clasament al celor mai difuzate melodii din fiecare țară și regiune, servind ca un indicator cheie pentru redarea alternativă și melodiile care se găsesc. Intrarea lui KISS OF LIFE în top 10 poate sugera că se află în pragul unei erupții majore pe piața globală.

Cel mai recent succes al lui KISS OF LIFE este atribuit spectacolelor live remarcabile și a prezenței pe scenă, precum și conținutului divers de pe rețelele sociale. Chimia de grup și spectacolele solo electrizante ale lui Natty și Belle le-au făcut una dintre cele mai promițătoare vedete tinere din K-pop, iar reputația a fost îmbunătățită și mai mult de provocările de dans pe care le-au postat pe rețelele sociale.


Înainte de intrarea în topul Viral 50, KISS OF LIFE a adunat deja 1 milion de ascultători lunari și 10 milioane de streamuri totale pe Spotify pentru cel mai recent album, arătând potențialului de megagrup K-pop de generație următoare care ar putea calcă pe urmele BTS și BLACKPINK.

SURSA

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Comments

  1. KISS OF LIFE a fost un om de afaceri in comunitatea K-POP si ma bucur sa aflu ca au ajuns in topul global. Eu unul sunt entuziasmat de muzica lor, talentul lor si de faptul ca au ajuns cel mai sus in topuri, oferind stilul K-POP pe o escala globaala! Aceasta poate fi calea catre succesul lor! Sper ca tot ceea ce fac isi va gasi parte din acelasi succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *