Twice, Le Sserafim, (G)idle, Stray Kids, New Jeans, Enhypen, BTS și mulți alții cuceresc primele locuri ale listei Billboard

Noul mini album al trupei Twice, ”Whith You-th”, a rămas pentru a doua săptămână consecutivă pe locul 1 pe lista albumelor mondiale și în plus încă este cel mai vândut album în Statele Unite a doua săptămână consecutiv.

Noul mini album al trupei Le Serafim, ”Easy”, a rămas pe locul 2 pentru a treia săptămână consecutivă pe lista de albume mondiale și de asemenea s-a menținut în topul 50 al Billboard 200 pentru a doua săptămână consecutivă.

Ultimul album al trupei (G) i-dle, ”2” a intrat pe lista albumelor mondiale pe un nou loc 3 și în plus și-a făcut debutul în lista Billboard 200.

”Rock-Star” a trupei Stray Kids a rămas stabil al pe locul 4 în săptămâna numărul 17 pe lista de albume mondiale, în timp ce ”Get Up” a trupei New Jeans a urcat din nou pe locul 5 în cea de a treia săptămână a sa.

”Orange Blood” al trupe Enhypen a rămas puternic pe locul 6 în cea de a 16-cea săptămână pe listă iar albumul de antologie din anul 2022 al BTS, ”Proof” a rămas nemișcat pe locul 9 în cea de a 91 săptămână a sa.

Albumul de debut solo a lui Ji Min din BTS, ”Face”, a urcat pe locul numărul 10 în cea de a 44 săptămână a sa urmat de ”Killin It” a trupei P1Harmony pe locul 11 (în cea de a patra săptămână a sa) iar albumul BTS din anul 2018 ”Love Yourself: Tear” s-a clasat pe locul 12 (în săptămâna numărul 207).

”The Name Chapter: Free Fall” a trupei TXT a intrat din nou pe listă pe locul 13, cu ”5-Star” a trupei Stray Kids și ”The World Ep. Fin:Will” a trupei Ateez completând topul 15 pe pozițiile 14 și respectiv 15.

Felicitări tuturor artiștilor!

Lucia Hyun
SURSA: soompi.com

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *