De la BTS, BLACKPINK și BIGBANG la Cha Eun Woo de la ASTRO; Drama Chicken Nugget s-a referit la K-pop de 7 ori

De la BTS, BLACKPINK, BIGBANG și Cha Eun Woo de la ASTRO, noua dramă Chicken Nugget este plină de referințe K-pop. Hai să aprofundăm câteva momente prin care serialul a adus un omagiu K-pop!

De la BTS la BLACKPINK, K-pop ocupă centrul scenei în noua dramă K-Chicken Nugget. Cu Kim Yoo Jung, Ryu Seung Ryong și Ahn Jae Hong, serialul oferă o întorsătură amuzantă în timp ce Choi Min Ah se transformă în pui prăjit. Cu apariții ca Cha Eunwoo de la ASTRO și cameo ale lui Jinyoung din GOT7, drama face referire și la BTS, BIGBANG și BLACKPINK, prezentând influența K-pop dincolo de industria muzicală. Să explorăm modul în care Chicken Nugget s-a împletit cu lumea K-pop.

Tot ce trebuie să știi despre Chicken Nugget

Chicken Nugget este o serie de comedie-mister sud-coreeană bazată pe un webtoon Naver. Când Choi Min Ah (Kim Yoo Jung) se transformă din greșeală într-o bucată de pui din cauza unei mașinării misterioase, tatăl ei, Choi Seon Man (Ryu Seung Ryong) și Go Baek Joong (Ahn Jae Hong) pornesc într-o călătorie hilară pentru a restaura corpul la forma inițială.

Serialul îmbină umorul cu misterul, în timp ce aceștia descoperă secrete neașteptate și încearcă să inverseze situația neobișnuită a lui Min Ah. Cu premiza sa unică și distribuția talentată, Chicken Nugget promite să ofere râsete și intrigi, în timp ce spectatorii urmează căutarea bizară, dar distractivă, de a o aduce pe Min Ah înapoi la forma ei umană.

Iată 7 referințe K-pop din Chicken Nugget

1. Cameoul lui Cha Eun Woo

Înainte de premieră, au circulat zvonuri că Cha Eun Woo din ASTRO ar putea face o apariție cameo în K-drama Chicken Nugget. Deși Eun Woo nu a avut un cameo real așa cum au sperat fanii, el a fost menționat într-un episod. Ko Baek Joong a încercat să-și schimbe înfățișarea intrând într-o mașinărie misterioasă strigând „Cha Eun Woo”, aducând astfel un omagiu popularului artist.

2. Apariția lui Jinyoung de la GOT7

În ciuda absenței lui Cha Eun Woo, un alt idol popular, Jinyoung din GOT7, a făcut o apariție cameo în Chicken Nugget. Apariția sa a încântat fanii și a adăugat entuziasm în jurul seriei.

3. BTS într-o secvență de luptă

BTS au fost de asemenea menționați într-una dintre secvențele de luptă. În timp ce personajele încearcă să lupte folosind cunoștințele lor despre lucruri periculoase, Baek Jung se gândește la BTS, subliniind că „nimeni nu îndrăznește să se pună cu BTS”. Acest moment plin de umor a arătat influența și popularitatea globală a grupului.

4. Referința la BIGBANG

Într-un episod ulterior, Baek Jung a fost întrebat despre teoria Big Bang și unde a început. Răspunsul său stoic, „Probably at YG Entertainment”, a făcut referire cu umor la grupul K-pop BIGBANG și asocierea lor cu compania de divertisment YG Entertainment.

5. Referința la BLACKPINK

Un alt grup fondat de YG Entertainment, BLACKPINK , a fost și el o menționat în serial. Când Yoo Tae Man a îmbătrânit, dar și-a păstrat același chip tânăr, s-a remarcat că până și membrii BLACKPINK l-au tratat ca pe un „nepot”, evidențiind impactul și recunoașterea grupului.

6. Referința la Jang Beom June

Serialul a făcut referire și la OST Your Shampoo Scent al fostului membru al Busker Busker, Jang Beom June, care a fost prezentat în K-drama „Be Melodramatic”. Această mențiune a adăugat profunzime seriei și a adus un omagiu unui alt aspect al divertismentului coreean.

7. Omagiu ședinței foto a lui IU și BTS V

Înainte de premiera serialului, vedetele din Chicken Nugget au adus un omagiu lui IU, iar BTS V ‘s Love a câștigat toate ședințele foto. Ei au imitat ipostazele cântăreților în timp ce și-au promovat noul spectacol, arătându-și latura jucăușă și creând anticipare fanilor.

În concluzie, Chicken Nugget a integrat inteligent referiri la diferite elemente ale culturii K-pop, de la cameo-uri ale idolilor la mențiuni de grupuri și piese populare. Aceste momente au adăugat un strat suplimentar de bucurie pentru spectatori și au evidențiat semnificația culturală a K-pop-ului în Coreea de Sud și nu numai.

SURSA

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *