Teen Top își anunță revenirea în iulie, după o pauză de trei ani

Trupa de băieți K-pop Teen Top urmează să revină pe scenă în luna iulie a acestui an. Agenția trupei, TOP Media, a anunțat recent: „Membrii Teen Top și-au finalizat data de întoarcere în iulie și lucrează acum la noul lor album”. Pauza trupei a durat trei ani de la lansarea ultimului lor album „To You 2020”. Revenirea a fost posibilă datorită dorinței trupei de a fi alături de fanii lor, când aceștia sărbătoresc cea de-a 13-a aniversare de la debut. Următorul album va include și o versiune reînregistrată a unei piese care va fi aleasă prin votul fanilor pentru cea mai bună melodie Teen Top. Piesa reimaginată a fost anunțată oficial de membrii Teen Top în timpul unui stream live pe YouTube, iar votul va începe pe 8 mai pe canalul oficial de socializare al Teen Top.

Cu fanii care devin încântați de reuniunea lor, mai ales având în vedere istoricul lung de succes al grupului, anticipația crește că Teen Top va oferi din nou propria lor marcă muzicală unică, care le-a dat un caracter distinctiv în industrie.


Teen Top a format un pilon important în ascensiunea globală a K-pop de la debutul în 2010, lansând multe piese de succes, inclusiv „Crazy”, „Miss Right”, „Rocking”, „No More Perfume On You” și „To You”. Pe lângă succesul lor ca grup, membrii trupei și-au văzut și carierele individuale înflorind în acest timp. 

După ce și-au semnalat revenirea completă ca trupă în 2023, Teen Top caută să dezvolte hype-ul din jurul revenirii lor printr-o dezvăluire treptată a diferitelor evenimente promoționale în perioada premergătoare următorului lor album.

SURSA

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *