7 cântece drăguțe de la grupuri de fete pe care să le adăugați la lista pieselor de vară

Grupurile de fete K-pop sunt cunoscute pentru o serie de concepte și genuri muzicale. Din când în când, iau ascultătorii complet prin surprindere cu cele mai feminine și adorabile melodii pentru a contrasta drastic unele dintre melodiile lor aprige. Iată o privire la unele dintre melodiile mai melodice și mai relaxate ale grupurilor de fete care își prezintă vocea blândă și drăguță și sunetul general!

NewJeans – „Super Shy”

Relaxează-te cu această piesă captivantă, „Super Shy”. Acest single electronic este adorabil de dulce și drăguț cu groove-ul său relaxant. „Super Shy” se referă la sentimentul de nesiguranță pe care îl ai atunci când te îndrăgostești pentru prima dată. Piesa transmite acel sentiment pe care cineva l-ar putea avea atunci când încearcă să-și facă curajul să-și mărturisească sentimentele. Bucurați-vă de piesă vara aceasta și nu uitați să o împărtășiți cu prietenii!

FIFTY FIFTY – „Cupid”

Minunat este cel mai bun cuvânt pentru a descrie vocea liniștitoare a fetelor pe piesa „Cupid”. Acest single pop combină în mod expert disco, synth și bubblegum pop. Versurile din „Cupid” exprimă dragostea neîmpărtășită a cuiva. Acesta este un cântec foarte ușor de ascultat într-o seară liniștită de vară, petrecută acasă. Redați asta în fundal pentru a crea o atmosferă plăcută.

TWICE – “Alcohol-Free”

Luați-vă următoarea vacanță cu acest single relaxant pe fundal. Vibrațiile insulelor tropicale sunt de evidente în această melodie clasificată în genul clasic brazilian Bossa nova. „Fără alcool” exprimă sentimentul de a te îmbăta din dragoste în loc de alcool. Când ești cu persoana iubită, te poți simți la fel de amețit ca după o băutură alcoolică. În timp ce vă relaxați pe plajă, porniți această melodie pentru a vă completa ziua ideală.

f(x) – “4 Walls”

Vocile delicate sunt evidențiate în „4 Walls” de la f(x). Fiecărui membru i se oferă posibilitatea de a se exprima într-un mod blând cu această melodie de muzică house. „4 Walls” exprimă sentimentele cuiva când se îndrăgostește pe neașteptate. Cântecul continuă să menționeze sentimentele lor confuze care urmează. Acesta este un cântec relaxant pe care îl puteți asculta la următoarea petrecere pe plajă sau la un grătar. Nu poți să nu te îndrăgostești de această melodie tropicală profundă.

Red Velvet – “One Of These Nights”

Sunete dulci emană din această piesă lentă și ușor de ascultat Red Velvet. Single-ul de R&B este perfect pentru cei noi în K-pop. Versurile din „One Of These Nights” sunt inspirate de o poveste populară coreeană de dragoste dintre un păstor umil și o prințesă. Povestea lor de dragoste continuă, nefiindu-le permis să se căsătorească. Aceasta este muzica de fundal perfectă pentru orice noapte a săptămânii.

ITZY – “Trust Me (MIDZY)”

Acest single R&B și soul încălzește inimile și îi ajută pe ascultători să se relaxeze după o zi stresantă. „Trust Me (MIDZY)” este o melodie dedicată fanilor ITZY. Versurile împărtășesc afecțiunea și aprecierea față de fanii lor, al căror nume oficial de fan club este MIDZY. Aceasta este melodia perfectă de care să te bucuri alături de alți fani K-pop la o întâlnire distractivă. Când idolii arată dragoste pentru fanii lor, este cel mai frumos lucru din lume!

(G)I-DLE – “Put It Straight”

Cea mai bună melodie de la (G)I-DLE este una în care vocea lor ia în centrul atenției! „Put It Straight” este clasificat în genul baladei cu un element trist, dar este unul dintre cele mai blânde single-uri ale lor datorită muzicii minimale și a vocilor captivante. „Put It Straight” exprimă durerea după o despărțire. Cântecul deține putere de vindecare, permițând ascultătorului să renunțe la energia negativă. Aceasta este cea mai bună piesă de ascultat dacă treci printr-o despărțire.

Care single K-pop v-a plăcut cel mai mult? Există cântece pe care le-ați adăuga la această listă? Spune-ne în comentarii!

SURSA

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *