10 melodii K-POP superbe, pe care le-aș asculta la infinit

Deși pasiunea mea pentru Coreea a început datorită kdrama, de un an și ceva ascult și foarte mult K-POP. 🙂 Iată 10 piese pe care le ascult non-stop. Voi ce piese preferate aveți?

10cm – What The Spring? (봄이 좋냐??)

Am descoperit 10cm recent, iar piesa mea preferată de la ei este aceasta. Îmi place tonul vesel al piesei, versurile simpatice și felul jucăuș în care este cântată piesa. Iar solistul, deși are 37 de ani, arată de parcă este în liceu.

TAEYANG – ‘DARLING’ & EYES, NOSE, LIPS

Pe Taeyang de la Big Bang l-am descoperit în toamna anului trecut și de atunci îl ascult non stop. Îmi plac multe piese de la el, dar aceastea două sunt preferatele mele. Iar videoclipul de la Darling mi se pare excepțional, are cadre de film.

G-DRAGON Untitled

G-DRAGON este artistul meu preferat – mi se pare complet, are voce, compune și în plus are și un stil vestimentar genial.

LEE HI HOLO

Pe Lee Hi am descoperit-o urmărind contul celor de la AOMG, casa de discuri a lui Jay Park. Are o voce atât de caldă și emoționantă. Această piesă este preferata mea. 🙂

D.O. That’s okay

Pe D.O. l-am descoperit urmărind drama It’s ok, that’s love. Are o voce atât de frumoasă, iar piesa asta e pe repeat la mine.

BAEKHYUN UN Village

BAEKHYUN are o voce…clipul acesta cu live session spune tot.

The Rose Sorry

Solistul de la The Rose are o voce care mă emoționează până la lacrimi. Are merita să fie mai celebru.

BTS Epiphany

De piesa aceasta mă leagă amintiri foarte frumoase și rămâne preferata mea de la BTS.

BLACKPINK – ‘How You Like That’

Piesa asta mă energizează întotdeauna și mă face să mă simt bine. 🙂

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP și K-Drama.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *