Ken și Leo din Vixx părăsesc Jellyfish Entertainment

Leo și Ken din Vixx au părăsit Jellyfish. Pe 4 martie agenția trupei Vixx, Jellyfish Entertainment, a publicat o declarație oficială în care a vorbit despre finalizarea contractelor lui Leo și Ken:

Citiți declarația completă mai jos:

”Bună, suntem Jellyfish Entertainment.

Pentru început, ne-ar plăcea să le mulțumim din toată inima tuturor fanilor care au continuat să le ofere dragostea și sprijinul lor artiștilor Jelly Entertainment (de aici înainte) Leo și Ken. Vrem să vă informăm că perioada contractelor artiștilor Jellyfish Leo și Ken a ajuns la final. Apreciem fiecare moment pe care Leo și Ken l-au petrecut alături de noi.

Fiecare membru al trupei Vixx și-a exprimat dragostea pentru grup și dorința puternică de a-și continua activitățile împreună și așa cum s-a promis și-au continuat activitățile ca Vixx împreună cu Jellyfish.

Ne-ar plăcea încă o dată să le mulțumim membrilor trupei Vixx pentru că și-au petrecut 11 ani din timpul lor cu noi și vrem să îi rugăm pe fanii care nu au ăncetat niciodată să îi sprijine și să îi iubească, să le ofere lui Leo și Ken sprijin și dragoste în continuare, în căutarea următorilo lor pași.

Mulțumim.”

Leo și Ken au debutat ca membrii ai trupei Vixx în 2012 și sunt ultimii membrii din grup care părăsesc Jelly Entertainment.

Articol realizat de Lucia Hyun. SURSA: soompi.com

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *