IU își va începe turneul mondial de 18 orașe la Seul în martie

Cântăreața și compozitoarea IU își va începe turneul mondial pe 2 martie la KSPO Dome din districtul Songpa, din sudul Seulului, a declarat recent agenția ei EDAM Entertainment.

Turneul, intitulat „2024 IU HER World Tour Concert”, este primul turneu al cântăreței în cinci ani de la ultimul său concert, „Love, Poem”, care a avut loc în 2019.


Turneul va începe în Seul și va vizita 17 orașe din lume, inclusiv Yokohama, Japonia, Taipei, Taiwan, Singapore și Londra.

Afișul programului pentru viitorul turneu mondial al IU [EDAM ENTERTAINMENT]

Cântăreața a lansat single-ul „Love wins all” pe 24 ianuarie.


Ea a anunțat, de asemenea, că regizorul BTS V și „Concrete Utopia” (2023) Um Tae-hwa au participat la realizarea videoclipului noului ei single.

IU a debutat în 2008 și a devenit unul dintre cei mai renumiți artiști solo din Coreea. A lansat piese de succes precum „Good Day” (2010), „YOU&I” (2011), „The Red Shoes” (2013), „Through the Night” (2017), „Lilac” (2021) și multe altele.

Ea este, de asemenea, binecunoscută pentru cariera sa de actor, pe care a început-o în 2011 cu serialul KBS „Dream High”. Apoi a jucat în diverse drame și filme, inclusiv cel mai recent film al ei, „Dream” (2023).

SURSA

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *