Tot ce trebuie să știți despre noul grup K-Pop ZEROBASEONE

Întâmpinând o nouă generație de K-Pop, ne familiarizăm tot mai mult cu idolii din generația a 5-a, cu multe grupuri programate să debuteze sau care au debutat deja; unul dintre ei are deja un fandom extins și puternic, deși nu a debutat încă.

ZEROBASEONE ( 제로베이스원 ), cunoscut și sub numele de ZB1, este un grup de proiect format din 9 membri, format de emisiunea de supraviețuire de la MNET BOYS PLANET, versiunea masculină a GIRLS PLANET 999, care a format grupul de fete, Kep1er. După BOYS PLANET, prima apariție publică a grupului a fost la KCON Japonia, iar mass-media a raportat că au fost absolut derutați de popularitatea lui ZB1, unde fanii au umplut Aeroportul Gimpo pentru a trimite grupul la primul lor program de peste mări, deși nu au debutat încă.

Plănuind să debuteze în iulie 2023, grupul condus de WAKEONE Entertainment este format din Kim Ji Woong, Zhang Hao, Sung Han Bin, Seok Matthew, Kim Tae Rae, Ricky, Kim Gyu Vin, Park Gun Wook și Han Yu Jin. 

Înainte de debutul grupului, haideți să aflăm câteva lucruri despre acest nou grup din generația a 5-a. 

Nume fandom: ZE_ROSE 
Sung Hanbin

Cu succesul pe care îl vedem deja cu grupul înainte de debut, știm deja că vor continua să crească și pentru ca asta să se întâmple, avem nevoie de un lider de încredere. 

Sung Hanbin, care și-a menținut primul loc de la începutul BOYS PLANET până la episodul 11, este și liderul grupului. Hanbin era un apropiat al colegului său ZB1, Matthew,  chiar înainte de BOYS PLANET. De asemenea, a fost dansator de rezervă pentru spectacolul Boomerang al lui Wanna One la SBS Gayo Daejeon 2018 și pentru concertul BTS Dionysus la MMA 2019.

Hanbin, care este dansator Waacking încă din școala gimnazială și a câștigat multe concursuri, i-a surprins pe mulți în timp ce a concurat cu maestrul Lip J în primul episod din BOYS PLANET. 

Kim Jiwoong

Jiwoong  este cel mai în vârstă din grup. Înainte de BOYS PLANET, a fost un fost membru al grupului de băieți INX și este cunoscut și pentru activitatea sa în drame. Și-a făcut debutul în actorie în 2021 în drama „The Sweet Blood” și a jucat în alte câteva; „Don’t Lie Rahee” (2022), „Kissable Lips” (2022) și „Roommates of Poongduck 304” (2022). De asemenea, a făcut o apariție cameo în populara dramă JTBC „The Good Bad Mother” (2023). 

În ciuda aspectului său rece, oamenii din jurul lui spun că are o personalitate foarte plăcută și, de fapt, are o mulțime de aegyo. Cântecul lui preferat este piesa tematică „Pororo”. 

Zhang Hao

Acest talentat artist polivalent a fost în centrul G-Group pe timpul BOYS PLANET, alături de Hanbin, care a fost era la K-Group. Zhang Hao a ajunjs apoi în ZB1, când s-a clasat pe primul loc în episodul final.

Similar cu Hanbin, care a predat dans, Zhang Hao are licență de profesor și a spus că, dacă nu va debuta ca idol, va preda vioară sau muzică. 

Seok Matei

Chiar dacă nu te uiți la BOYS PLANET, trebuie să fi auzit celebrul slogan, „Te vreau, te iubesc, Seok Mattchu” El este cel din spatele acestui slogan! Acest vocalist talentat nu are doar vocea unui înger, dar mass-media l-a numit „Îngerul zâmbitor” și „Baby Sunshine” pentru zâmbetul său superb. 

Fiind din Canada și dorind să arate „dur”, acesta s-a poreclit „Canada Oppa”. 

Kim Taerae  are un ton vocal unic care îl face unul dintre cei mai buni vocaliști ai grupului. Este un vocalist complet care poate cânta orice gen, dar singura linie care îi înnebunește pe fani chiar în ziua de azi este interpretarea piesei „Hot Summer”. Cineva a făcut chiar și variantă de de o oră a interpretării acestuia…

Fanii îl tachinează adesea pe Kim Taerae pentru înclinația lui de a purta ținute în culori vii. Cu toate acestea, el a precizat că deține și haine „normale”, dar preferă ținutele colorate. Potrivit acestuia, aceste ținute sunt mai confortabile. Indiferent de alegerile sale de modă, este incontestabil că Kim Taerae arată grozav în orice poartă.

Ricky

Ricky s-ar fi prezentat drept  „tânăr și bogat, înalt și frumos”, dar a uitat să adauge cuvântul „perfect” în acea introducere. Imaginile sale atractive i-au avut pe cei care nici măcar nu se uită la BOYS PLANET să vorbească despre el. Similar cu Jiwoong , în ciuda aspectului său intimidant și a refuzului de a face orice  aegyo , Ricky este de fapt foarte de treabă și îi pasă foarte mult de oamenii din jurul lui. 

Destul de amuzant, în ciuda faptului că el este cunoscut pentru pozele sale, el a dezvăluit că de fapt nu își face părul dimineața și a fost întrebat în glumă de către personal unde anume este „frumos” în „ tânăr și bogat, înalt și frumos”. 

Kim Gyuvin

Gyuvin  a avut cele mai pozitive reacții de la public în timpul BOYS PLANET. După ce a interpretat piesa „Kick It” din NCT 127 , în timpul testului inițial din cadrul BOYS PLANET, el a cerut să interpreteze și „Reveal” de la The Boyz înainte ca judecătorii să-l evalueze, ceea ce i-a adus puncte în plus. 

În timpul episodului final din BOYS PLANET, deși plângea de bucurie după ce numele său a fost strigat ca membru al ZB1, nu a uitat să pozeze, să zâmbească și să arate bine pentru cameră. Acestuia îi plac de asemenea foarte mult dulciurile. În timpul emisiunii, s-a dezvăluit că a împachetat o valiză întreagă plină cu gustări!

Park Gunwook

Gunwook a captivat fanii cu talentul să înnăscut la dans încă de la primul episod din BOYS PLANET. El este recunoscut pentru că este bun în a-și controla corpul și ne-a arătat ce mult impact are dansul său. În ciuda figurii sale impunătoare, el este încă capabil să desfășoare orice stil de dans cu ușurință și arată cât de grozav este la dans. De asemenea, poate potrivi orice concept care i-a fost dat și își face întotdeauna propria melodie pe care o interpretează. Fără îndoială va deveni unul dintre cei mai buni dansatori din generația a 5-a. 

Acest om plin de iubire este, de asemenea, foarte sociabil, cald și prietenos, ceea ce face mai ușor pentru toată lumea să se împrietenească cu el. 

Han Yujin

Han Yujin, născut în 2007,  este maknae al grupului. În ciuda faptului că este cel mai tânăr, a fost numit unul dintre idolii care merită atenție, pentru performanțele sale remarcabile și creșterea pe tot parcursul BOYS PLANET. 

În ultimul episod din BOYS PLANET, el a fost anunțat ultimul, dar întregul Stadion Jamsil i-a strigat numele. Fanii care au participat la spectacol au spus că scandările au fost mai puternice decât pentru orice alt membru. El are cu adevărat fani înfășurați în jurul degetului mic, o dovadă a talentului său, în ciuda vârstei fragede.
SURSA

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *