Cele mai drăguțe scene de dragoste din K-Drame în 2023

Dacă 2022 a fost marcat de drame cu finale triste și nesatisfăcătoare, 2023 a adus răscumpărare pasionaților de K-drame, oferindu-ne romantism și clișee îndrăgite. Iată câteva dintre cele mai memorabile momente romantice din K-dramele anului ce-a trecut.

1. Ban Ji Eum a reprezentat o schimbare revigorantă în „See You in My 19th Life”; mai degrabă decât domnișoara obișnuită aflată în dificultate, ea este cea care are grijă de Moon Seo Ha. Scena lor împreună, mai ales când Moon Seo Ha este beat, este irezistibil de adorabilă.

2. Răbdarea neclintită a lui Seon Jae este admirabilă. În “Crash Course in Romance” el respectă nevoia lui Hae-e de timp pentru a lua o decizie. Momentul lor mult așteptat, care îi transformă din prieteni din copilărie în iubiți, este frumos încapsulat într-un sărut.

3. Sunt unele cupluri care emană dragoste și afecțiune unul pentru celălalt, încât nu au cum să nu te convingă. “Destined with You” prezintă perfect acest lucru cu o scenă care se concentrează pe brățările lor de cuplu, simbolizând legătura lor puternică.

4. Seo Do Guk poate părea rece și detașat, dar sub acel exterior se află un individ profund grijuliu. Într-o scenă emoționantă și plină de afecțiune, el se asigură că mâncarea lui Han Yi Joo este în regulă, abordând trauma ei legată de mâncarea pregătită de alții. Acțiunile sale vorbesc multe despre dragostea pe care o are pentru ea.

5. Este dificil să alegi doar un moment dintr-o dramă plină de romantism precum “King the Land”. Cu toate acestea, scena în care Mi So se rușinează de un Gu Won semi-dezbrăcat este deosebit de drăguță și imposibil de neuitat.

În timp ce ne luăm rămas bun de la personajele și poveștile îndrăgite ale anului 2023, așteptăm cu nerăbdare noile și incitante proiecte care vor avea loc pe ecranele noastre în 2024.

SURSA

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *