Jennie din Blackpink va juca într-un nou show de varietate coreean ce va fi difuzat în 2024

Blinks (fani ai grupului K-pop Blackpink) care doresc să o vadă pe Jennie din nou pe ecranele TV nu vor trebui să aștepte mult. În 2024, megastarul va fi unul dintre membrii distribuției principale ai Apartment 404 – o nouă emisiune de varietate sud-coreeană de la tvN. 

Programat să fie difuzat în prima jumătate a anului 2024, Apartment 404 se concentrează pe șase rezidenți ai unui bloc de apartamente care trebuie să rezolve un mister diferit, bazat pe evenimente adevărate în fiecare săptămână. Membrii rămași ai distribuției sunt chipuri cunoscute în scena divertismentului din Coreea de Sud și includ:

  • Yoo Jae-suk, MC de top din Coreea de Sud și membru al distribuției Running Man
  • Cha Tae-hyun, actor-cântăreț și fost membru al distribuției 2 Days & 1 noapte
  • Lee Jung-ha, actor 
  • Oh Na-ra, actriță și membru al distribuției din Sixth Sense
  • Yang Se-chan, comedian și membru al distribuției Running Man

Principalul producător al apartamentului 404 este Jung Chul-min, care a lucrat anterior la Running Man și Sixth Sense.

Apartamentul 404 va marca, de asemenea, prima dată când Yoo și Cha apar ca membri principali ai distribuției în aceeași emisiune, adăugând și mai mult anticipația acestuia.

SURSA

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *