8 citate minunate de Jungkook BTS care ne oferă un motiv pentru a zâmbi

Jungkook este o persoană cu inima pură care vorbește cu cea mai mare dragoste. El deține dragoste și căldură imensă pentru toți fanii și îi face mereu pe ARMY să zâmbească cu cuvintele sale amabile. Fie prin Weverse sau prin postările sale sau chiar printr interviuri; Jungkook caută mereu modalități de a mângâia oamenii.

Cuvintele lui sunt suficiente pentru a te liniști sau cel puțin pentru a oferi acea distragere atât de necesară. Așadar, atunci când căutați un motiv pentru a zâmbi, lăsați aceste citate de Jungkook să vă ajute.

1. „Ar trebui să-ți construiești propriile obiective și vise. Cred că este într-adevăr trist că unii oameni nu au șansa de a-și construi visele din cauza presiunii externe.”

2. „Nu credeți că este prea târziu, dar continuați să lucrați la asta. Poate dura ceva, dar nu există nimic care să devină mai rău atunci când exersezi.”

3. „De câte ori îți este dor de noi, poți veni la noi. Dacă trebuie să pleci, este în regulă să ne părăsești. Dar amintește-ți mereu asta: voi fi mereu aici!”

4. „Ar trebui să încercăm să ne respectăm și să ne înțelegem. Trebuie să fim atenți la ceilalți. Numai atunci ne putem apropia unul de celălalt.”

5. „Trebuie să studiezi, dar nu suferi din cauza asta. Pentru că s-ar putea să ratezi ceea ce vrei să faci cu adevărat. Trebuie să-ți construiești visul.”

6. „Nu pot să spun doar „înveselește-te indiferent de probleme”, dar în mijlocul dificultăților, încearcă să găsești acea mică fericire.”

7. „Pentru aceia dintre voi care munciți pentru visul propriu: indiferent cât de frustrant, cât de greu, sper că vei putea să devii o persoană și mai puternică.”

8. „Regrete… dacă vă reamintiți ceea ce nu ați făcut bine, nu vă va ajuta. Trecutul este trecutul. Trebuie să încercăm să fim persoane mai bune, cu o inimă mare.”

Care este citatul tău preferat de Jungkook? De asemenea, vă rugăm să ne împărtășiți cum vă inspiră în viață.

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *