Planul SM Entertainment pentru începutul anului 2024 include numeroase reveniri și noi debuturi

Analistul Hana Securities Lee Ki Hoon a analizat prețul actual al acțiunilor SM Entertainment și a oferit informații pentru viitor. El a explicat, “Motivul pentru care am recomandat SM ca primă alegere anul trecut a fost că raportul preț-câștig (P/E) așteptat a rămas în jur de 17x, ceea ce face ca acesta să aibă un preț atractiv pentru o perioadă prelungită.” El a adăugat: “În acest moment, acțiunile sunt disponibile la un preț accesibil..”

SM Entertainment a înregistrat recent cele mai scăzute niveluri ale prețului acțiunilor din ultimele șase luni, închizându-se la 84.100 KRW (64,94 USD) pe acțiune pe 12 decembrie. Analistul a remarcat: “Deși ar putea exista încă probleme persistente legate de pentru Kakao Entertainment, este posibil ca prețul actual să nu fie cel de jos. Cu toate acestea, este evident că, dacă aceste probleme sunt rezolvate, prețul va deveni neașteptat de atractiv.” El a dezvăluit apoi o nouă recomandare pentru raportul P/E estimat al SM pentru 2024, indicând o preferință secundară.

Analistul a proiectat, de asemenea, atât rezultatele financiare ale trimestrului IV, cât și cele anuale. Prognoza sugerează că performanța din al patrulea trimestru va fi sub așteptările pieței. Venitul anticipat din trimestrul IV este estimat la 250,5 miliarde KRW (193,4 milioane USD), cu un profit operațional de 26,6 miliarde woni (20,54 milioane USD), ceea ce este sub cei 38,5 miliarde KRW așteptați (29,7 milioane USD).

În plus, prognoza anuală a profitului operațional a fost revizuită în scădere la 166,6 miliarde KRW (128,57 milioane USD). Această ajustare reflectă o perspectivă conservatoare asupra performanței financiare, legată de comenzile în vrac reduse de albume în China. Analistul a explicat că SM Entertainment, cu o proporție mare din vânzări în China în comparație cu alte companii, este afectată în special de scăderea vizibilă a achizițiilor de albume din China. Totuși, el a afirmat, “Chiar dacă există o scădere reală, se așteaptă ca aceasta să marcheze concluzia problemei.” ; Analizând datele, el a remarcat că scăderile ulterioare nu ar avea un impact semnificativ asupra performanței, chiar și cu proporția Chinei deja redusă la 10%.

Analistul a concluzionat menționând evenimentele viitoare, afirmând: “În primul trimestru al anului viitor, reveniri de la NCT DreamRIIZE și aespa, precum și debutul oficial al NCT NEW TEAM, sunt de așteptat. În plus, în prima jumătate a anului se anticipează debutul oficial al unui nou grup de fete.”

SURSA

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *