Min Ho din Shinee lansează primul mini album solo: „CHASE”

EP-ul cu şase piese CHASE al lui Min Ho este acum disponibil pentru streaming pe platformele de muzică digitale din întreaga lume. Min Ho din Shinee şi-a lansat în sfârşit mult aşteptatul său mini-album solo, intitulat CHASE.

Min Ho este ultimul membru Shinee care a început o carieră solo, lansând un album solo la 14 ani de la debutul său.

„Primul meu album solo va fi lansat în curând şi sunt foarte încântat. Am încercat să revin solo pentru fanii care îmi arată mereu dragostea lor. Sper să îmi arătați dragostea voastră şi de acum încolo”, a spus Min Ho la Countdown Live despre albumul său CHASE.

Potrivit lui Min Ho, el s-a concentrat pe povestea albumului şi pe versurile pieselor sale. El a mai adăugat: „Cu acest album solo, am vrut să împărtăşesc sentimentele mele cu fanii şi să mă îmbunătățesc mai mult. Acesta este este în totalitate pentru fani. De la început până la sfârşit”.

Albumul conține şase piese, inclusiv piesa de titlu „Chase”, ”Run Away”, în colaborare cu Gemini, „Prove It”, „Waterfall” în colaborare cu Lim Kim, „Choice” şi „Heartbreak”.

Pentru piesa de titlu, Min Ho și-a dorit să exprime sentimentul de goliciune.

„În videoclip urmăresc pe cineva în visul meu, dar mă trezesc simțindu-mă gol din moment ce acea persoană nu a ajuns la mine. Există o buclă de pian şi sunete de sintetizat cu arpegi si are o dispoziție sentimentală şi elegantă. Melodia este hip-hop R&B stiluri pe care le iubesc. Este o melodie cu ritm mediu. De îndată ce am auzit-o, am ştiut că sste piesa titlu. Versurile au fost scrise pentru Chase. Chase este despre urmărire, dar am vrut să îi dau un sens dublu folosind cuvinte ca „lasă” şi „pleacă”. Ce ar trebui să fie lăsat să plece? Veți şti când veți auzi melodia” a împărtăşit cântărețul-actor.

Pesa hip-hop „Run Away” este scrisă de Min Ho, Gemini, şi Kwaca. Potrivit lui Min Ho, melodia este despre „încercarea a salva o relație distrusă”.

Min Ho a mai spus de ce a ales să includă „Prove It” pe albumul său de debut. „Îmi place cuvântul „demonstrează”. De aceea l-am ales. Aşa cum spun mereu, fanii mă înveselesc şi îmi arată dragostea lor la nesfârşit. Ştiu câtă iubire îmi oferă, aşa că am vrut să le arăt dragostea mea prin acțiunile mele”.

EP-ul este acum disponibil pentru steaming pe platformele de muzică digitală din întreaga lume. Copiile fizice CHASE şi videoclipul muzical pentru pisa titlu vor fi disponibile din data de 12 decembrie 2022.

Pe lângă albumul său, Min Ho va organiza o întâlnire de două zile cu fanii numită „BEST CHOI’s MIN HO – LUCKY CHOI’s” în perioada 7-8 decembrie, la Marele Palat al Păcii din Universitatea Kyung Hee. Actorul-idol îşi va sărbători ziua de naştere pe 9 decembrie.

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Mă puteți urmări și pe contul de Instagram, unde recomand o mulțime de cărți de autori asiatici, sau despre cultura asiatică.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *