Seriale coreene de acțiune și comedii care urmează să apară luna aceasta

Seriale coreene dintr-o serie de genuri diferite, de la acțiune sau thrillere la comedii, sunt gata să fie lansate în această lună. Mult așteptatul sezon al doilea al seriei de succes din 2019 de la tvN „Cronicile Arthdal” va avea în sfârșit premiera pe 9 septembrie. TvN lansează, de asemenea, serialul fantasy pentru adolescenți „Twinkling Watermelon”, cu actorii Ryeoun, Choi Hyun-wook și Seol In-ah, pe 25 septembrie. Actorul Yoon Kye-sang urmează să joace rolul unui răpitor stângaci în viitorul serial thriller de comedie al ENA „The Abduction Day”, care va începe difuzarea pe 13 septembrie. De asemenea, Netflix și Disney+ urmează să lanseze seriile de acțiune „Song of the Bandits” și „The Worst of Evil” luna aceasta. Cu toate aceste lansări vom avea parte de o lună minunată în K-drama Land! Citiți mai multe despre fiecare în rândurile care urmează.

Amplasat în țara fictivă Arth, seria de acțiune Arthdal ​​Chronicles se învârte în jurul luptei locuitorilor orașului antic și a regiunilor înconjurătoare. pentru putere și dominație pe măsură ce ei construiesc o nouă societate. Noul sezon, intitulat „Arthdal ​​Chronicles: The Sword of Aramoon”, va avea doi actori noi, Lee Joon-gi și Shin Sae-kyeong, care vor înlocui personajele principale ale sezonului precedent.

Împreună cu marele preot al regatului, Tan Ya (Shin) și Tae Al Ha (Kim Ok-vin), Ta și Eun sunt pregătiți să înfrunte un mare război inevitabil unul împotriva celuilalt pentru a deveni conducătorul suprem.
Sezonul este regizat de Kim Kwang-sik, care a regizat anterior filmul de război din 2018 „The Great Battle” și este scris de către scenariștii primului sezon, Kim Young-hyun și Park Sang-yeon.

De la stânga, afișe pentru „Arthdal ​​Chronicles: The Sword of Aramoon”, „The Abduction Day” și „The Worst of Evil” / Prin amabilitatea tvN, KT Studio Genie și Walt Disney Company Korea
O scenă din noul serial tvN „Twinkling Watermelon” / tvN

TvN lansează, de asemenea, serialul fantasy pentru adolescenți „Twinkling Watermelon”, cu actorii Ryeoun, Choi Hyun-wook și Seol In-ah, pe 25 septembrie. Serialul se învârte în jurul unui licean, Eun. Gyeol (Ryeoun), care este un copil cu părinți surzi. Cu o pasiune puternică pentru muzică, are o viață dublă de student model ziua și de chitarist al unei trupe noaptea. Într-o zi, călătorește înapoi în timp până în 1995 și își întâlnește părinții când sunt la liceu. Blocat în timp, formează o trupă cu studenții pe care îi întâlnește acolo în timp ce se încurcă în povestea de dragoste a părinților săi.

Serialul din 16 părți este regizat împreună de Son Jeong-hyeon și Yoo Bum-sang și este scenariul scriitorului Jin Soo-wan, ale cărui proiecte anterioară includ serialul romantic de succes din 2012 „The Moon Embracing the Sun” și serialul din 2015, „Kill Me, Heal Me”.

Actorul Yoon Kye-sang urmează să joace rolul unui răpitor stângaci în viitorul serial thriller de comedie al ENA „The Abduction Day”, care va începe difuzarea pe 13 septembrie. Bazat pe romanul cu același nume, seria de 12 părți se învârte în jurul unui tată disperat, Kim Myung-joon (Yoon), care decide să răpească un copil minune de 11 ani, Choi Ro-hee (Yuna) pentru a obține banii pentru factura de spital a fiicei sale. Când Kim este acuzat în mod fals de crimă, el formează o legătură specială cu Choi pentru a descoperi adevărul din spatele misterului crimei.

Acesta marchează debutul regizoral al cineastului Park Yoo-young, care a fost asistentul de regie al filmului din 2018 „Golden Slumber”. Scenariul spectacolului este realizat de regizorul Kim Je-young, care a regizat filmul din 2016 „Cheese in the Trap”.

De la stânga, afișe pentru „Arthdal ​​Chronicles: The Sword of Aramoon”, „The Abduction Day” și „The Worst of Evil” / Prin amabilitatea tvN, KT Studio Genie și Walt Disney Company Korea
O scenă din serialul Netflix „Song of the Bandits” / Netflix

Netflix și Disney+ urmează să lanseze seriile de acțiune „Song of the Bandits” și „The Worst of Evil” luna aceasta. Noua serie de acțiune a Netflix, programată să fie lansată pe 22 septembrie, va urmări un grup de oameni în anii 1920, printre care Lee Yoon (Kim Nam-gil) și Choi Chung-soo (Yoo Jae-myung), care au devin bandiți pentru a-și protejeze pământul și pe cei dragi. Ei e s unesc pentru a lupta cu armata colonială japoneză, chiar dacă asta înseamnă că-și riscă viața. Regizorul Hwang Jun-hyuk se reunește cu scenaristul Han Jung-hoo pentru serial, pentru prima dată de la seria de acțiune criminală din 2017 „Bad Guys 2”.

Viitorul serial de acțiune noir al Disney, „The Worst of Evil”, se învârte în jurul unui ofițer de poliție, Park Joon-mo (Ji Chang-wook), în Seulul anilor 1990. El merge sub acoperire pentru a investiga sursa unui nou drog, vândut în scena clubului de noapte din oraș și îl doboară pe noul șef al bandei, Jung Gi-chul (Wi Ha-jun). Serialul, care va ajunge pe serviciul de streaming pe 27 septembrie, este regizat de Han Dong-wook, a care a regizat și filmul de dragoste „Man in Love” și este scenariul lui Jang Min-seok, care a scris serialul din 2016. „Erou local”.

SURSA

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Comments

  1. Aceste lansari de seriale coreene sunt foarte interesante si sunt sigura ca se vor bucura de succes! Aceste proiecte aduc in joaca un mare potential de entuziasm si curiozitate pentru fanii K-drama. Sunt nerabdatoare sa urmaresc fiecare dintre ele si sper ca sezonul 2 al Crtoricilor Arthdal va fi un mare succes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *