10 dintre cele mai bune noi K-dramas de urmărit în decembrie: Gyeongseong Creature, My Man Is Cupid, Soundtrack #2 și multe altele

Anul acesta a fost un alt an mare pentru dramele coreene și nu s-a terminat încă, cu o serie mulțime de seriale care vor fi lansate în decembrie. Cu siguranță va fi ceva pentru toată lumea, cu un amestec de horror, acțiune, fantezie și romantism. Vă prezentăm 10 dintre cele mai bune seriale care vor debuta în această lună.

1. Sweet Home season 2

Distribuția principală: Song Kang, Lee Jin-wook, Lee Si-young, Go Min-si

Seria de acțiune horror de succes Netflix Sweet Home revine la începutul lunii decembrie cu primul dintre cele două sezoane ulterioare confirmate.

În primul sezon, locuitorii unui bloc de apartamente abandonat s-au trezit în luptă cu monștri, dar aceste noi episoade au avansat considerabil pe măsură ce acțiunea și haosul se răspândesc în lume.

Membrii distribuției supraviețuitori se întorc cu toții, împreună cu multe fețe noi, inclusiv Jung Jin-young și Oh Jung-se. (Netflix, 1 decembrie)

2. My Man Is Cupid

Distribuție principală: Jang Dong-yoon, Nana

După licențierea mai multor serii, Amazon încheie anul cu prima sa serie originală, serialul romance fantasy My Man Is Cupid. Jang Dong-yoon (Daily Dose of Sunshine) joacă rolul unui cupidon care încearcă să-și recapete aripile, care apare în calea lui Oh Baek-ryun. După ce toți pretendenții ei sunt implicați în accidente, Baek-ryun se roagă de 1.000 de ori pe vârful unui munte pentru ca bărbatul visurilor ei să-i apară în cale. (Amazon Prime, 1 decembrie).

3. Welcome to Samdal-ri

Distribuție principală: Kim Hye-sun, Ji Chang-wook

După ce a jucat în See You in My 19th Life, Kim Hye-sun o interpretează pe Jo Sam-dal, un fotograf de modă care se retrage în orașul natal Jeju după ce viața ei profesională se destramă.

În Jeju, ea reia legătura cu prietenul ei din copilărie Jo Yong-pil (Ji Chang-wook, The Worst of Evil), care a devenit meteorolog pentru că mama sa a murit în urma unui raport meteo incorect. (JTBC, 2 decembrie)

4. Soundtrack #2

Distribuție principală: Geum Sae-rok, Noh Sang-hyun

După toată acțiunea și haosul din MovingThe Worst of Evil și Vigilante, Disney+ continuă cu cea de-a doua ediție a seriei sale limitate de antologie romantică „Soundtrack #2”.

Preluând locul fotografului Park Hyung-sik și al compozitoarei Han So-hee din Soundtrack #1, Geum Sae-rok (Youth of May) și Noh Sang-hyun ( Pachinko) interpretează un vocalist și o pianistă care au fost un cuplu și care se reîntâlnesc. (Disney+, 6 decembrie).

5. Maestra: Strings of Truth

Distribuție principală: Lee Young-ae

Ultima dată văzută în Inspector Koo, legenda din Jewel in the Palace, Lee Young-ae, își canalizează Lydia Tár din interior în rolul unei legende a sălii de concerte în Maestra: Strings of Truth.
Lee interpretează rolul unei faimoase dirijoare cu un secret întunecat, care devine implicată într-un mister în care este implicată orchestra sa.

Spectacolul marchează o revenire rapidă pentru regizorul Kim Jeong-kwon, care a realizat deja anul acesta comedia romantică Netflix Love to Hate You. (tvN, 9 decembrie).

6. Death’s Game

Distribuție principală: Seo In-guk, Park So-dam

După ce se sinucide, un tânăr (Seo In-guk, Doom at Your Service) întâlnește Moartea (Park So-dam, Parasite) la porțile iadului, care îl pedepsește făcându-l să experimenteze viața de încă 12 ori în corpuri diferite, în această nouă adaptare a unui webtoon.
Această dramă despre reîncarnare este plină de cameo-uri, printre care se numără Lee Do-hyun, Kim Jae-wook, Go Yoon-jung, Choi Si-woo, Kim Ji-hoon și Oh Jung-se. (TVING, 15 decembrie).

7. Like Flowers in Sand

Distribuție principală: Jang Dong-yoon, Lee Joo-myung

Jang Dong-yoon apare în a treia sa dramă în două luni, jucând rolul lui Kim Baek-doo, o fostă minune a luptelor tradiționale coreene, care se gândește acum să renunțe la acest sport.

În orașul său natal acesta o întâlnește pe prietena din copilărie Oh Yoo-kyung (Lee Joo-myung, Twenty-Five Twenty-One) atunci când aceasta începe să se ocupe de echipa lui de lupte care se află în declin. (ENA, 20 decembrie)

8. Gyeongseong Creature

Distribuție principală: Park Seo-joon, Han So-hee

Netflix va încheia anul prin lansarea primei părți a serialului de acțiune și groază de epocă Gyeongseong Creature, cu Park Seo-joon (Itaewon Class) și Han So-hee (My Name).
Plasat în 1945, la sfârșitul epocii coloniale japoneze din Coreea, serialul se concentrează pe informatorul bogat al lui Park și pe vicleanul Han, căutător de persoane dispărute, care se confruntă cu o creatură misterioasă într-un spital cu un secret întunecat.

Producția pentru partea a doua este deja în curs de desfășurare. (Netflix, 22 decembrie)

9. Between Him and Her

Distribuție principală: Lee Dong-hae, Lee Seol

Lee Dong-hae din trupa de băieți K-pop Super Junior și Lee Seol (D.P.) îi interpretează pe Jung Hyun-sung și Han Sung- ok, un cuplu a cărui dragoste a dispărut după șapte ani de întâlniri.

Relația lor care se luptă se confruntă cu obstacolul suprem atunci când se ciocnesc unul de celălalt în afara unui lift dintr-un motel, fiecare însoțit de oameni diferiți. (Canal A, 26 decembrie).

10. My Happy End

Distribuție principală: Jang Na-ra, Son Ho-jun

Jang Na-ra (Sell Your Haunted House) joacă rolul lui Seo Jae-won, o femeie cu o viață perfectă, care îl include pe soțul ei devotat, Heo Soon-young (Son Ho-jun, “The First Responders”), pe copilul lor și o afacere de succes.
După ce angajează un nou designer pentru compania ei și se reîntâlnește cu o fostă colegă de clasă geloasă, ea află secretele ascunse de cei din jurul ei, iar viața ei perfectă începe să se destrame. (Canal A, 30 decembrie).

SURSA

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *