Decembrie aduce un mix de acțiune, thriller și romantism pe micul ecran

O gamă variată de seriale coreene, de la acțiune și thriller până la romantism, vor încheia anul pe micul ecran. Televiziunile și platformele de streaming se întrec pentru a ne aduce seriale coreene atrăgătoare, care să ne țină cu ochii lipiți de ecran în lunile friguroase care urmează. Iată noile kdramas care debutează luna aceasta.

Netflix lansează două titluri foarte așteptate, „Sweet Home 2” și „Gyeongseong Creature”, în decembrie.

Serialul de acțiune apocaliptic, „Sweet Home”, revine cu al doilea sezon, la trei ani de la debut. Urmărește un adolescent cu probleme, Cha Hyun-soo (Song Kang), în lupta pentru supraviețuire cu vecinii săi de apartament în mijlocul unui fenomen haotic în care oamenii se transformă în monștri sălbatici. Sezonul 2, care va ajunge pe platformă pe 1 decembrie, va relua povestea după ce Cha și alți vecini părăsesc apartamentul. Ei se confruntă cu noi provocări în lumea exterioară, acu atacuri din partea monștrilor dar și o altă amenințare misterioasă. Noul sezon, regizat de Lee Eung-bok, care a regizat și sezonul anterior și serialul de succes „Mr. Sunshine” (2018), promite acțiune intensificată și suspans.

Serialul de acțiune „Gyeongseong Creature” este programat să aibă premiera primelor șapte episoade pe 22 decembrie, ducând telespectatorii în sumbra epocă colonială din 1945. Serialul se învârte în jurul unui om de afaceri, Jang Tae-sang (Park Seo-joon) și a unei femei, Yoon Chae-ok (Han So-hee), care găsește oameni dispăruți pentru a-și câștiga existența. Când se confruntă cu monștri născuți din lăcomia umană, ajung să se întrebe ce este umanitatea. Partea 2 a sezonului va debuta pe 5 ianuarie. Regizat de Jung Dong-woon, a cărui lucrare anterioară include seria sportivă din 2019 „Hot Stove League”, această serie din 10 părți îmbină contextul istoric cu acțiunea palpitantă.

Gyeongseong Creature

Îndrăgitul actor Ji Chang-wook revine pe micile ecrane cu o comedie romantică, „Welcome to Samdal-ri”. Acest nou serial coreean marca JTBC, care a început difuzarea pe 2 decembrie, urmărește doi prieteni din copilărie și fost cuplu, un meteorolog Jo Yong-pil (Ji) și un fotograf Jo Sam-dal (Shin Hae-sun). Cei doi au fost aproape de la naștere, crescând împreună în Jeju, până când Jo a părăsit insula pentru a-și urma visul în urmă cu opt ani. Când Jo se întoarce acasă după ce se lovește de un obstacol major în cariera sa, fostul cuplu se reunește pentru o altă poveste de dragoste.

Regizorul popular Cha Young-hoon, care a lucrat la seriale de dragoste de succes, inclusiv „Uncontrollably Fond” (2016) și „When the Camellia Blooms” (2019), a regizat serialul.

Welcome to Samdal-ri

Channel tvN va lansa în premieră un thriller misterios „Maestra: Strings of Truth”; marcând revenirea actriței Lee Young-ae pe micul ecran după seria de acțiune din 2021 „Inspectorul Koo”.

Adaptarea serialului francez „Philharmonia”, care va debuta pe 9 decembrie, se învârte în jurul unei dirijoare legendare, Cha Se-um (Lee Young-ae), care este apreciată la nivel mondial pentru interpretarea ei carismatică, dar delicată a muzicii. La aproximativ 20 de ani după ce a părăsit Coreea, ocupă un post la Filarmonica Hangang și se întoarce acasă, unde se confruntă cu secretul pe care l-a ascuns de ani de zile.

Serialul este regizat de Kim Jeong-kwon, care a condus anterior serialul de dragoste de pe Netflix „Love to Hate You” (2023).

Lee Young-ae în rolul dirijorului Cha Se-um într-o scenă din serialul viitor „Maestra: Strings of Truth”.

Platforma de streaming Tving lansează un serial fantasy plin de vedete „Death’s Game” pe 15 decembrie. Bazată pe un webcomic cu același nume, seria alcătuită din 8 părți este despre un bărbat ghinionist Choi Yi-jea (Seo In-guk), care este șomer de șapte ani. După o serie de eșecuri, el cade în disperare și deznădejde și decide să se sinucidă.

Când își ia viața, o întâlnește pe Death (Park So-dam) la poarta iadului și primește pedeapsa de a experimenta 12 vieți și decese în corpuri diferite – interpretate de actori precum Lee Jae-wook, Go Yoon. -jung, Choi Si-won și Lee Do-hyun. Pentru a evita condamnarea, el trebuie să supraviețuiască într-una dintre acele vieți.

Serialul, care îmbină fantezia cu teme existențiale, este scris și regizat de Ha Byung-hoon, care a lucrat anterior la serialul de dragoste „Go Back Couple” (2017).

Death’s Game

SURSA

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau pe contul de Instagram sau Facebook, unde vorbim despre K-POP, K-Drama și cultura coreană.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *