Hybe neagă zvonurile despre faptul că BTS frecventează aceleași locuri cu G Dragon și Lee Sun Gyun

Hybe a negat cu fermitate zvonurile despre faptul că doi dintre membrii BTS frecventează localul unde se presupune că Lee Sun Gyun și G Dragon din Big Bang au consumat droguri. Reprezentanții Bighit Music au negat zvonurile despre BTS care au început să circule pe internet după știrea că G Dragon a fost acuzat de consum de droguri. De asemenea, agenția a anunțat că va iniția acțiuni legale împotriva zvonurilor false despre trupă.

Totuși, după ce inițial au negat, canalul de YouTube Garo Sero Institute a publicat un nou videoclip afirmând că doi dintre membrii BTS erau clienți fideli ai barului care are legătură cu presupusul consum de droguri de către G Dragon și Lee Sun Gyun.

Pe 28 octombrie, compania mamă a Bighit Music, Hybe, a dat o declarație negând orce conexiune între membrii BTS și locul cu pricina.

“Zvonurile care circulă despre artistul nostru și o clădire anume nu sunt deloc adevărate”, a afirmat Hybe. “Membrii BTS nu cunosc locul în chestiune și nu au fost niciodată acolo”.

“Răspundem distribuirilor false și defăimării caracterului [artistului nostru] cu o politică lipsită de toleranță și deschide acțiuni legale atât civile cât și penale”, au continuat. “Am început deja să luăm măsuri legale împotriva zvonurilor false și fără fundament adresate artiștilor noștri”.

Între timp, G Dragon a negat personal faptul că a consumat droguri și a promis să “coopereze activ” cu investigațiile poliției.

SURSĂ ARTICOL: soompi.com

Lucia Hyun

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *