The Escape of the Seven: echipa Penthouse revine cu o altă melodramă

Scriitorul Kim Sun-ok și regizorul Joo Dong-min, realizatorii celebrului serial Penthouse, fac echipă încă o dată pentru serialul coreean The Escape of the Seven, povestea a șapte răufăcători din înalta societate care se trezesc cu probleme în urma dispariției unei adolescente.

Distribuție principală: Um Ki-joon, Hwang Jung-eum, Lee Joon, Lee Yu-bi, Shin Eun-kyung, Yoon Jong-hoon

Rating Nielsen: 6,1%. Creatorii Penthouse s-au întors cu o nouă telenovelă în prime-time și au adus cu ei mai multe fețe cunoscute pentru ceea ce promite a fi o poveste în ritm rapid despre dorințe secrete și trădări.

Printre cei șapte se numără absolvenți ai The Penthouse, cum ar fi Shin Eun-kyung, Yoon Jong-hoon și Um Ki-joon, deși acesta din urmă nu își face apariția imediat.

În timp ce colecția de personaje este puțin mai numeroasă de data aceasta – nu toți trăiesc în aceeași clădire – spectacolul începe într-un mod similar, prezentându-ne o tânără inocentă a cărei viață va fi în curând ruptă în bucăți de lăcomia celor din jur.

Fata aceea este Bang Da-mi (Jung Lael). Da-mi locuiește cu părinții ei adoptivi la țară, dar, după ce s-a reunit cu mama ei pierdută de mult, Geum La-hui (Hwang Jung-eum), își face bagajele pentru marele oraș, unde se mută în casa lui La-hui, casă elegantă la umbra strălucitorului Lotte World Tower din Seul.

La-hui dezvăluie curând că, mai degrabă decât instinctul matern, adevăratul ei scop e mult mai sinistru. Compania ei de producție este investită într-un proiect dramatic generos, dar fondurile sunt mici. Singurul mod în care poate obține bani este prin Bang Chil-sung (Lee Deok-hwa), tatăl bogat al răposatului ei soț.

Fiind unicul descendent, Da-mi este doar un instrument de a obține bani de la el.

Yoon Jong-hoon în rolul agentului de talent Yang Jin-mo într-o secvență din „Escape of the Seven”.

Unul dintre motivele pentru care La-hui are probleme cu banii este că actrița ei principală și-a mărit onorariul, la sugestia agentului Yang Jin-mo (Yoon).

Jin-mo l-a folosit și pe fostul gangster Min Do-hyeok (Lee Joon) pentru a încadra un rival într-un joc de putere, dar, în loc să plătească, îl trădează și Do-hyeok este forțat să fugă.

Între timp, la noua ei școală din cartierul Gangnam din Seul, Da-mi se împrietenește cu Han Mone (Lee Yu-bi), care ascunde multe secrete în spatele exteriorului ei perfect și intenționează să o folosească pe Da-mi într-un mod meschin.

Lee Yu-bi ca aspirantul K-pop Han Mone într-o secvență din „Escape of the Seven”.

De asemenea, profesoara de artă Go Myung-ji (Jo Yoon-hee) are propriile motive s-o folosească pe adolescenta victimizată.

Lucrurile escaladează rapid între toate aceste personaje, iar în mijlocul uneltirilor tuturor este biata Da-mi, care în mod clar nu aparține acestei lumi. Dar ea nu se mai poate întoarce la părinții ei adoptivi, deoarece La-hui deține cheia ruinei lor financiare – ei au trebuit să cheltuiască o avere pe operații repetate pe inimă pentru Da-mi.

Deși prezintă scenarii similare, personaje cu aceleași motivații și împărtășește unele dintre aceleași locații ca The Penthouse, episoadele de deschidere din The Escape of the Seven nu au coeziunea seriei respective. Cu toate acestea, dispariția lui Da-mi va realiza cu siguranță asta.

Lee Joon în rolul fostului gangster Min Do-hyeok într-o secvență din „Escape of the Seven”.

În curând, cei șapte se vor găsi literalmente în aceeași barcă, luptându-se cu dușmani misterioși și cu ei înșiși.

Scriitoarea Kim și regizorul Joo replică tonul intens de telenovelă care le-a servit atât de bine în The Penthouse și Da-mi, după scurta ei ascensiune de la începutul dramei, se prăbușește într-un mod atât de spectaculos încât creează un vârtej care aspiră celelalte personaje din jurul ei în poveste..

Frecventele suișuri și coborâșuri ale narațiunii necesită o imaginație destul de elastică. Cel mai bine este să nu te gândești prea serios la cum sau de ce se întâmplă lucrurile, ci să te lași cuprins de energia și scandalul tuturor.

Jung Lael în rolul adolescentului Bang Da-mi într-o secvență din „Escape of the Seven”.

Este încă prea devreme să spunem dacă acest spectacol se va potrivi cu maximele predecesorului său, dar deocamdată atmosfera nebunească de makjang (telenovelă) este plăcut familiară. Acest tip de melodramă atinge un anumit punct sensibil.

SURSA

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *